Onze broden

Onze broden

Noot serrano brood

Smaakvol Serranoham met alleen de lekkerste noten Dit brood is gemaakt van een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten en verse rozemarijn. Denk bij noten aan macadamia-, pistache- en pecannoten, je proeft ze allemaal stuk voor stuk! We hebben het hartige brood gedecoreerd met rucola tapenade en serranoham. We raden aan om …

Noot serrano brood Lees meer »

Brood Met Liefde

Liefde gaat immers door de maag! De enige echte Ciabatta, speciaal gemaakt door Martin! Dit brood is heerlijk om warm krokant uit de oven te eten met een lekkere pesto chutney of met aioli. Een ideaal brood om in stukken te breken en lekker door een saus te halen, of om bijvoorbeeld een smaakvolle tosti …

Brood Met Liefde Lees meer »

Laat je inspireren kies eens voor wat anders bij de gourmet

Pesto-Gorgonzola Brood

Italiaans in de reinste zin van het woord Haal Italië voor even in huis met dit heerlijke pesto-gorgonzola hartige brood. De basis wordt gelegd met Italiaans witbrooddeeg waarin verse groene pesto, gorgonzola-dolce, vleestomaten, kruiden en pijnboompitten worden meegebakken. Moeten we hier nog meer over vertellen? Buon Appetito! Allergenen Ingredienten Tarwemeel, tarwebloem, water, pesto (basilicum, ruccola, …

Pesto-Gorgonzola Brood Lees meer »

Tomaten – Ansjovis Brood

Smaakvol en rijk gevuld! Dit brood is uniek in opbouw en uniek omdat het ons allereerste brood is! We rollen bruin- en witbrood in elkaar en vullen het hartige brood vervolgens met kaas-tomaat tapenade. Bovenop deze heerlijke combinatie hebben we tomaten, kappertjes, ansjovis en smaakvolle kruiden toegevoegd. Je zou dit Luscious Loaf kunnen combineren met …

Tomaten – Ansjovis Brood Lees meer »

Gruyère Ui Brood

Zuid-Europese kazen in één brood Een lekker sappig kaas en ui brood met smaakvolle pijnboompitten. Het hartige brood wordt voor het afbakken in de bakkerij bestrooid met de witte uien, Zwitserse Gruyère en Franse Comté kaas. Om de smaken extra uniek te maken kun je een lepel pesto over het brood smeren, dit mengt erg …

Gruyère Ui Brood Lees meer »

Pruimen-Gorgonzola Brood

Lekker met een goed glas Port De basis van het pruimen-gorgonzola brood is volkoren deeg, gevuld met in port gemarineerde pruimen. Dit hartige brood is in laagjes opgebouwd met daar tussen gorgonzola-dolce en spinazie. Dit zinnenprikkelende Luscious Loaf is lekker met een goede port of calvados en moet je echt met je handen eten om …

Pruimen-Gorgonzola Brood Lees meer »

Mozzarella Spinazie Brood

Puur en rustig brood om je vingers bij af te likken Het mozzarella spinazie brood is gemaakt met Italiaans witbrood deeg en hebben we gevuld met Mozzarella, geroosterde paprika en spinazie. Ben jij een echte lefgozer en zoek je een beetje extra pit? Strooi dan wat zwarte peper over dit hartige brood en creëer zo …

Mozzarella Spinazie Brood Lees meer »

Chorizo Brood

Mediterraans temperament Dit lekkere Chorizo brood is gebakken met witbrood deeg en een vulling van chorizo, pijnboompitten en cashewnoten. We hebben het brood belegd met Manchego kaas, rode en witte uien en rijke kruiden. De grove stukken hartig brood met elk een unieke vulling zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een lekkere paprika mayonaise. Dippen …

Chorizo Brood Lees meer »

Olijf-Mozzarella Brood

Al het goede in één sappig brood Een van de weinige hartige broden die we met Turks brooddeeg hebben gemaakt. Het brood is gevuld met knoflookolijven, buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes. Het lekkere aan dit hartige brood is wanneer je het uit de oven haalt en opensnijdt. De mozzarella druipt er uit, het is echt een …

Olijf-Mozzarella Brood Lees meer »

Camembert hazelnoot

Camembert Hazelnoot brood

Een sublieme combinatie van mooi volkoren desem en kaas Een mooi volkoren desem brood met hazelnoten er doorheen. Bovenop het brood een kruidenmengsel van bladpeterselie, kervel en dragon en geroosterde hazelnootstukjes. Gegarneerd met een volle laag boeren camembert. Warm & crispy uit de oven en genieten maar. Extra genieten? Een klein beetje honing eroverheen en …

Camembert Hazelnoot brood Lees meer »

Vijgen-Gorgonzola Brood

Het vijgen-gorgonzola brood bestaat uit volkoren deeg met stukjes vijgen en chutney. Tussen het deeg en de vijgen hebben we een van de tien beste kazen ter wereld geplaatst, de Gorgonzola Dolce. Dit hartige brood kun je gebruiken als aanvulling op een kaasplankje! Je kunt het Luscious Loaf ook goed combineren met een lekker glas …

Vijgen-Gorgonzola Brood Lees meer »

Eekhoorntjes Brood

Onbekend maar oh, zó lekker Bij velen is dit hartige brood nog onbekend, maar we raden het absoluut aan! Het volkoren deeg is gevuld met eekhoorntjes brood, zongedroogde tomaatjes, knoflookolijven, pijnboompitten en cashewnoten. Het brood wordt vervolgens afgebakken met roggebloem en Gruyère. Het eekhoorntjes brood is ideaal te combineren met een lekkere pompoensoep. Allergenen Ingredienten …

Eekhoorntjes Brood Lees meer »

Geitenkaas Courget Pancetta Brood

Hollandse bravoure in één brood Witbrood deeg, geraspte courgette, tijm en uitgebakken pancetta (Italiaanse spek). Dit hartige brood is in lagen opgevouwen waarbij we echte Hollandse geitenkaas hebben toegevoegd. Dit Luscious Loaf is niet alleen echt Hollands dankzij de kaas, het is ook rijk gevuld waardoor je een ware smaakexplosie ervaart bij het proeven! Maak …

Geitenkaas Courget Pancetta Brood Lees meer »

Kastanjechampignons-Gruyère

Gewoon heel erg lekker! Een volkoren hartig brood met heerlijk smaakvolle Gruyère en Comté kaas. We hebben het brood afgebakken met kastanjechampignons, pijnboompitten, kruiden, knoflook en koriander. Dit brood is op zijn best als het lekker warm en crispy is. Strooi hier nog een beetje extra knoflook over, wat olijfolie en een klein beetje grof …

Kastanjechampignons-Gruyère Lees meer »

notenbrood met camembert

Notenbrood

Een volkoren brood met een fijne smaak, je blijft ervan eten! Dit brood is gemaakt van een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten en verse rozemarijn. Denk bij noten aan macadamia-, pistache- en pecannoten, je proeft ze allemaal stuk voor stuk! We raden aan om dit brood grof in te snijden en …

Notenbrood Lees meer »

Courgette – Artisjok Brood

Brood om met beide handen aan te pakken Het Courgette-Artisjok hartig brood bestaat uit zowel bruin- als witbrood deeg en is gevuld met een vulling van groene pesto. Daarbij is het brood afgewerkt met rode paprika, courgette en artisjok-harten. Dit hartige brood is extra lekker als het warm uit de oven komt, je moet het …

Courgette – Artisjok Brood Lees meer »

Scroll naar boven