Brood Met Liefde

Liefde gaat immers door de maag!

De enige echte Ciabatta, speciaal gemaakt door Martin! Dit brood is heerlijk om warm krokant uit de oven te eten met een lekkere pesto chutney of met aioli. Een ideaal brood om in stukken te breken en lekker door een saus te halen, of om bijvoorbeeld een smaakvolle tosti of Pizza van te maken.

Allergenen

Ingredienten

Tarwemeel, tarwebloem, water, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout

Bereidingswijze

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

Eet momenten

Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.

Wat drinken we erbij

Witte wijn, Vergel Blanco: Deze frisse, droge witte wijn is gemaakt van oude stokken Sauvignon Blanc en Airen met aroma’s van citrus, abrikoos en perzik en is afkomstig uit Alicante, Spanje Rode wijn, Vergel Rood: Zachte, volle rode wijn gemaakt van Monastrell, Alicante Bouschet en Merlot en heeft geuren van rijp rood fruit zoals donkere kersen en pruimen afkomstig uit Alicante, Spanje Rose wijn, Vergel Rosé: Lekkere droge rose gemaakt van de Monastrell druif en ruikt naar aardbei en licht rood fruit en is afkomstig uit Alicante Spanje

Brood met liefde hartige broden
Scroll naar boven