Pesto-Gorgonzola Brood

Italiaans in de reinste zin van het woord

Haal Italië voor even in huis met dit heerlijke pesto-gorgonzola hartige brood. De basis wordt gelegd met Italiaans witbrooddeeg waarin verse groene pesto, gorgonzola-dolce, vleestomaten, kruiden en pijnboompitten worden meegebakken. Moeten we hier nog meer over vertellen? Buon Appetito!

Allergenen

Ingredienten

Tarwemeel, tarwebloem, water, pesto (basilicum, ruccola, olijfolie, kaas, pijnboompitten, cashewnoten), gorgonzola dolce, tomaat, pijnboompitten, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflok, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.

Bereidingswijze

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

Eet momenten

Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.

Wat drinken we erbij

Witte wijn, Grauer Burgunder Porzelt: De Grauer Burgunder Porzelt is een droge, frisse witte wijn met tonen van rijp geel fruit. In Frankrijk wordt deze wijn ook wel Pinot Gris genoemd, maar deze wijn is wat lichter en komt uit de Pfalz Duitsland. Rode wijn, Spatburgunder Weingut Porzelt: In Frankrijk noemen ze deze wijn Pinot Noir. Een redelijk lichte rode wijn met indrukken van bosbessen, aardbei en rijpe kersen uit de Pfalz Duitsland.

GORGONZOLA TOMAAT FOCUS ON THE FIRST PIECE
Scroll naar boven