Camembert Hazelnoot brood

Een sublieme combinatie van mooi volkoren desem en kaas

Een mooi volkoren desem brood met hazelnoten er doorheen. Bovenop het brood een kruidenmengsel van bladpeterselie, kervel en dragon en geroosterde hazelnootstukjes. Gegarneerd met een volle laag boeren camembert.

Warm & crispy uit de oven en genieten maar. Extra genieten? Een klein beetje honing eroverheen en smullen

Allergenen

Ingredienten

Tarwemeel, tarwebloem, water, camembert, hazelnoten, vers kruidenmengsel bladpeterselie kervel en dragon, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist, bakkerszout.

Bereidingswijze

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

Eet momenten

Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.

Wat drinken we erbij

Witte wijn, Grillo Marchese della Torre: Kruidige, lichte witte wijn met indrukken van mango, peer en gele appel uit Sicilië, Italië Rode wijn, Chianti Poderi Sangiovese: Kruidige, soepele rode wijn met tonen van rijpe rode kersen, aardbeien en laurier uit Toscane, Italië.

Camembert hazelnoot brood hartige broden luscious loaf
Scroll naar boven