Wie is zij van brood?

Als je regelmatig onze lekkere hartige broden bestelt, is de kans groot dat je op donderdag of vrijdag denkt: ”hé, daar komt zij van brood weer aan”. Maar wie is zij van brood eigenlijk?
Laat ik mijzelf even voorstellen:

Zij van brood is Irene Bootsman-Mens en woon in Amersfoort. Als je mij met één woord moet omschrijven, denk ik dat je het woord “levensgenieter” moet gebruiken. Ik geniet met volle teugen van het leven en vind het leuk om dit ook op andere mensen over te dragen.

Dit overdragen van levensvreugde doe ik (samen met mijn man Martin) in vorm van brood. Al zo’n 18 jaar zijn wij de trotse mensen achter het bedrijf Luscious Loaf. De naam zegt het al direct: bij ons kun je niet terecht voor moorkoppen, saucijzenbroodjes of volkorenbrood maar voor heerlijke ambachtelijk gevulde broden.

#Glossybroden is denk precies het juiste woord ervoor. Brood met passie gemaakt om je leven mooier, gezelliger en “luxer” te maken. Handgemaakt met verse ingrediënten, zonder toevoegingen en ook vers geleverd. Betaalbare luxe binnen handbereik.

De letterlijke betekenis van Luscious Loaf is dan ook zinnenprikkelend brood en dat proef je. Onze broden hebben een uniek recept dat lust, liefde en passie uitstraalt. Het is brood ván levensgenieters, vóór levensgenieters. Je kunt op ieder moment van de dag van het brood genieten en dat is ook precies waarvoor we het produceren, die ultieme smaakbeleving waar je blij van wordt.

Luscious Loaf is meer dan een fulltime baan, maar je hoort mij zeker niet klagen. Ik vind het super leuk om te doen en haal dagelijks voldoening uit de leuke reacties die we van onze klanten krijgen. Wij zijn niet alleen bezig met het produceren van brood, maar ook met het ontwikkelen van nieuwe recepten. Het is zo gaaf om een recept te bedenken dat een verrassende smaakcombinatie oplevert waarmee we onze klanten kunnen verrassen!

Natuurlijk ben ik niet 24/7 met Luscious Loaf bezig. Dat zou niet best zijn.
In mijn vrije tijd ben ik ook het liefst bezig met eten, drinken en vrolijk zijn. Ik mag graag een wijntje drinken (ik heb een studie als vinoloog gedaan na mijn Hotelschool en de wijn-spijs academie van de Echoput in Apeldoorn), lekker eten, kook en wijn boeken lezen en genieten van het mooie weer. Een echte levensgenieter dus! Maar dat zul je al begrepen hebben.

Ik ben deze blog website begonnen omdat er zoveel mooie en lekkere dingen zijn om van te genieten en daar wil ik jullie graag in mee laten genieten.
Wijn, eten, mooie plekjes in Nederland en daarbuiten, mooie boeken, tijdschriften meer heb je toch niet nodig?

groetjes Irene

Scroll naar boven