Mooi artikel over Luscious Loaf in food vakblad Lekkernijver

Lekkernijver is een food vakblad voor ondernemers uit de foodspecialiteiten branche. Het blad komt eens per kwartaal uit en is een interessant magazine waarin onder andere het nieuws uit de sector beschreven staat en interviews met andere ondernemers te lezen zijn. Deze keer een mooi artikel over Luscious Loaf in het vakblad Lekkernijver

In deze editie staat het interview die wij gegeven hebben aan dit magazine. We werden hiervoor benaderd door Leo Koomen. Hij is één van de redacteuren van dit blad en vroeg of hij ons mocht interviewen om een stuk over ons te schrijven. 

Wij zijn hier altijd wat voorzichtig mee, vooral omdat we zuinig zijn op onze producten. We willen immers de kwaliteit van onze broden waarborgen en zijn dan ook vrij kritisch op welke verkooppunten we de broden te koop willen aanbieden. Tenslotte zijn we een klein ambachtelijk bedrijf en willen we geen grote fabriek worden. 

Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat ons bedrijf op de juiste manier omschreven wordt in zo’n tekst. Dit is absoluut goed gelukt! Leo heeft het precies zo omschreven als wij bedoelen, complimenten hiervoor! We zijn dan ook erg trots op het resultaat. 

Ben je nieuwsgierig geworden?

Lees hier het hele artikel

Vakblad lekkernijver
Scroll naar boven