De lekkerste lunch broodjes voor op kantoor

De lekkerste lunch broodjes voor op kantoor!

Heb je zin om jezelf eens lekker te verwennen als je hard aan het werk bent? Neem dan een lekker lunch broodje mee of maak deze klaar als je even een pauze momentje hebt. Wil je je hierin laten inspireren? Lees dan zeker deze blog, hierin vind je diverse ideeën voor lekkere lunch broodjes voor op kantoor. Wij laten je zien hoe je op een makkelijke wijze heerlijk kunt genieten van je lunch.

Weet je nog dat je vroeger op school altijd vergeleek met je vriendjes en vriendinnetjes wat hij of zij op hun brood hadden. Misschien heb je stiekem ook wel eens een broodje geruild!

Of je dat met je collega’s ook doet als je deze onderstaande tips leest, durven wij te betwijfelen. De kans is immers groot dat je al (lekkere trek) krijgt als je dit leest! 

Wat zit er in jouw lunch box?

Dat smaken verschillen weten we allemaal. Je zult dit misschien wel dagelijks ervaren als je met collega’s aan het lunchen bent. Daarnaast zul je ook wel gemerkt hebben dat er mensen zijn die veel aandacht besteden aan hun lunch en hele salades in elkaar knutselen maar ook mensen die met smaak een aantal boterhammen pindakaas oppeuzelen of heel blij worden van een broodje ham-kaas of een broodje met ei. Uiteraard is dit een traktatie maar neem van ons aan……je kunt er véél meer aan maken! Hieronder een aantal tips hoe je echt kunt genieten van je bammen als lunchpauze hebt. 

Het lekkerste lunch broodje voor “thuis” op kantoor

  • Een broodje met vitello tonato is een favoriet van velen. Je kunt de heerlijke tonijnsaus om over de fricandeau te doen uitstekend zelf maken. Doe dit op een lekker (warm gemaakt) stokbroodje en genieten zul je zeker.
  • Een panini met salami, een kaasdressing, bosui en wat rauwe tuinbonen geeft een Italiaans tintje aan je lunch. 
  • Als je een heerlijk zonnepitbroodje met rosbief en kruidenmayonaise klaarmaakt, zullen je collega’s denken dat je bij de traiteur geweest bent. Niets is echter minder waar. Je hoeft maar een beetje creatief te zijn in de keuken om dit klaar te kunnen maken.
  • Eenvoudig en lekker zijn de warme bagels met zalm. Doe hier een beetje roomkaas en wat sla tussen en je hebt een feestlunch!
  • Je kunt veel meer met bagels. Je zult ook smullen van een bagel met oude kaas, parmaham, zongedroogde tomaten en rucola salade. 
  • Engelsen eten vaak chips op hun brood. Dit lijkt vreemd maar is wel lekker. Maak een sandwich met kipfilet, romige camembert of brie en chips en ervaar het zelf!
  • Met kipfilet kun je uiteraard veel meer combinaties maken! Combineer dit met kaas, sla en tomaat en je hebt een lekker lunch broodje.
  • Nog een lunch met een Engels tintje. Beleg een broodje met gebakken spek, ei, kaas en voor de liefhebbers van pittig kun je er wat chilisaus overheen doen. Je gaat scherp de middag in. 
  • Wil je een Amerikaanse klassieker? Leg dan pastrami op een bedje van zuurkool op een knoflookbrood. Je zult in de middag misschien wat minder worden aangesproken door je collega’s, maar smullen doe je zeker. 
  • Het broodje gezond is een bekende klassieker maar blijft lekker. Daarom mag dit lunch broodje niet in dit rijtje ontbreken. De ingrediënten hiervoor zijn ham, kaas, ei, salade, komkommer, tomaat en alles wat je verder nog lekker vindt (en gezond is).

Wat zijn jouw favoriete lunch broodjes? 

Zoals je hierboven ziet zijn er mogelijkheden genoeg om een heerlijk lunch broodje voor jezelf klaar te maken als je jezelf eens echt wilt verwennen. Dit zijn slechts 10 voorbeelden, er zijn er uiteraard veel meer op te noemen. Op veel werkplekken staat wel een oven of tosti-ijzer om het lekkers klaar te maken. Je moet alleen “even” alle ingrediënten mee nemen en jezelf de tijd gunnen om je lunch klaar te maken. 

Heb je deze tijd niet? Dan zit je niet meteen aan de boterhammen pindakaas, ham-kaas of ei vast.Neem gewoon een lekkere Luscious Loaf mee! Dit zijn ambachtelijk gebakken broden met een unieke mix van ingrediënten. Deze broden zijn vers gebakken en hoef je alleen maar even op te warmen. 

Klik op deze link om een overzicht van onze broden te bekijken.

Wat zijn jouw favoriete lunch broodjes? 

Broodjes voor een bedrijfslunch 

Ga je met je collega’s een bedrijfslunch organiseren?

Ook dan zit je niet vast aan de bekende (en vooral saaie) broodjes ham en kaas, neem contact op via de website om samen te overleggen en echt een lekkere lunch te creëren

Momentjes met Martin ken je die al?

Hou dan de Momentjes met Martin in de gaten

In deze YouTube filmpjes laat hij op zijn eigentijdse wijze zien wat we voor je kunnen betekenen. In een van de filmpjes laat hij ook zien hoe hij bedrijfslunches kan verzorgen.

20190215_Little_Italy-28
Scroll naar boven