Verrassend etentje organiseren zonder stress, het kan echt!

Een etentje organiseren is misschien nog wel leuker dan uit eten gaan maar kan ook een flinke hoeveelheid stress veroorzaken. Je bent de enige niet die lang van tevoren al nachtmerries heeft. Over het aperitief drankje dat te warm is, het eten juist te koud. Of het moeten opdienen van een dessert die er op die foodblog heel anders uitzag. Als je last hebt van deze stress moet je jezelf afvragen of het wel nodig is om de hele dag de keuken in te moeten duiken om je gasten te verrassen. Er zijn veel eenvoudigere manieren om een verrassend etentje te organiseren maar dan zonder stress. 

Wat is de beste locatie als je een etentje organiseert?  

Als je wat te vieren hebt, is het leuk om een groep vrienden of je familie uit te nodigen voor een etentje. Wat wordt de locatie? Als je in een restaurant gaat eten, word je constant in je gesprek gestoord door de ober of serveerster en kan de vette rekening die je voorgeschoteld krijgt voor een enorme anticlimax zorgen op een gezellige avond. De beste locatie als je een etentje organiseert kan zomaar eens jouw eigen huis zijn. Dit lijkt een moedige stap maar als je dit slim aanpakt valt dit erg mee. 

Lekker en simpel 3 gangen menu als je zonder stress een etentje wilt organiseren

Als je zonder stress een etentje wilt organiseren is het helemaal niet nodig om urenlang vooraf in de keuken te staan en slapeloze nachten te hebben van de stress. Het is goed om te realiseren dat je gasten juist de gezelligheid van het samenzijn het meest waarderen en vaak minder aandacht hebben voor hetgeen wat op hun bord ligt. Uiteraard kun je nog altijd je gasten culinair verrassen maar dit kan ook met een lekker en simpel 3 gangen menu. Als hoofdgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pannenkoek met zalm, een bladerdeeghap met spinazie of een BBQ pastasalade. Als je dit combineert met een salade en een kop koffie met een likeur als dessert, kun je een lekker en simpel 3 gangen menu opdienen waar je gasten van zullen smullen.

De meest eenvoudige manier om een verrassend etentje te organiseren zonder stress

Uiteraard wil je jouw gasten culinair verrassen maar wat ons betreft hoef je hiervoor niet lang in de keuken te staan als je dat niet ziet zitten Waarom laat je deze ultieme culinaire ervaring niet naar jou toe komen? Als je bij een van onze verkooppunten of food markten de hartige broden haalt dan heb je de beschikking over Bourgondische broden met bijvoorbeeld een Franse aperitief worst Fazant & Cognac, een Truffelmayonaise en /of olijven. Heerlijk toch?

Onze Bourgondische broden hoef je alleen maar even op te warmen in de oven. Maak er een soep of een salade bij en je kunt een lekker, simpel en vooral verrassend 3 gangen menu aan je gasten serveren. Dit kan zelfs als je onverwachts bezoek krijgt want de Luscious Loafs worden vers bereid en zijn uitstekend geschikt om in te vriezen. Dan moet je wel zorgen dat je zelf deze verleiding kunt weerstaan. Dit zal je ongetwijfeld je grootste uitdaging zijn!

etentje zonder stress
Scroll naar boven