Het lekkerste hartige brood voor bij de BBQ

Nu de zon zich volop laat zien kunnen we lekker barbecueën. Wat zet jij op tafel? Vlees, vis, wellicht een goed glas wijn of een koud biertje, maar ook het brood mag niet ontbreken. Is hartig brood een idee? Luscious Loaf heeft het lekkerste hartige brood voor bij de BBQ.

Als je gaat barbecueën, kun je heerlijk creatief zijn met wat je op tafel zet. Je kunt diverse soorten vlees of vis grillen, groente op de barbecue klaarmaken en de heerlijkste salades bereiden als side-dish. Alleen met het brood zijn we vaak minder creatief. Veel mensen kiezen ervoor om stokbrood bij de barbecue te serveren, maar hier kunnen we toch ook creatief in zijn?

Hartige broden bij de barbecue

Ook het brood kun je volledig in stijl serveren. Wat dacht je van hartige broden voor bij de barbecue? Er is volop variatie in dit soort broden. Kijk maar eens naar ons aanbod. Wij maken ambachtelijk brood voor de echte levensgenieter.

De broden zijn rijkelijk gevuld met bijvoorbeeld pesto en gorgonzola, gruyère en ui of mozzarella en spinazie. Dit zijn slechts enkele ideeën uit ons gevarieerde assortiment in hartige broden. Je kunt iedere keer dat je gaat barbecueën kiezen voor een ander soort hartig brood en op deze manier ook een heerlijke variatie in het brood bij de BBQ serveren.

Het unieke brood van Luscious Loaf

Het aanbod in brood is uniek in Nederland. Nergens zul je hetzelfde brood kunnen bestellen als wat wij aanbieden. Het brood wordt op ambachtelijke wijze en volgens een uniek recept bereid. Als je het brood proeft weet je direct waar de naam Luscious Loaf vandaan komt. Het brood zal al je zintuigen op een heerlijke manier prikkelen. De letterlijke betekenis van Luscious Loaf is dan ook “zinnenprikkelend brood”. Dit past natuurlijk uitstekend bij het barbecueën.

Klik hier voor een recept met één van onze broden, het vijgen gorgonzola brood, deze kun je downloaden of printen zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Hartig brood bewaren

Natuurlijk…… we wonen in Nederland en het weer is soms lastig te voorspellen. Zelfs de beste weersvoorspellers zitten er wel eens naast. Je kunt ook spontaan besluiten om te gaan barbecueën of helaas moeten besluiten dat het toch niet zo’n lekker weer is om te barbecueën. Wat doe je met het brood?

Geen probleem, de ambachtelijke gevulde broden worden vers voor je bereid en geleverd. Je kunt de hartige broden uitstekend in de vriezer bewaren en laten ontdooien als de weergoden het toelaten om je BBQ tevoorschijn te halen. De heerlijke smaak zal hierdoor niet verloren gaan.

Het lekkerste hartige brood voor bij de BBQ verkooppunten & markten

Hebben we je op ideeën gebracht om dit heerlijke gevulde brood bij de BBQ te eten? Laat je dan inspireren door ons aanbod te bekijken op deze pagina. Als je je keuze hebt gemaakt, kun je via deze pagina de verkooppunten bekijken of via deze pagina alle maandelijkse markten en evenementen zien waar je hartige brood voor bij de BBQ kan gaan halen. Je zult iedere keer weer verrast worden door de uitstekende toegevoegde waarde dat brood kan hebben bij een barbecue.

Wil je regelmatig brood inspiraties ontvangen en leuke acties? schrijf je geheel vrijblijvend in via onze website.

image
Scroll naar boven