Originele cadeautip voor feestdagen: brood als cadeau

De feestdagen is een tijd dat mensen het gezellig maken in huis, veel moeite doen om lekkere gerechten op tafel te toveren en zich enorm druk maken om met een origineel cadeautje te komen. Je kunt ook combineren. Geef brood als cadeau! Weinig mensen zullen aan brood denken om mee te nemen als cadeau, maar als je voor het juiste brood kiest, is het echt leuk!  Daarom delen wij deze originele cadeautip voor de feestdagen, dat overigens een traditioneel tintje heeft! 

Ga je bij iemand op bezoek tijdens de feestdagen? Dan is er een grote kans dat je iets voor die persoon mee gaat nemen als kleinigheid om je dankbaarheid te tonen voor hun gastvrijheid. Dat valt overigens niet altijd mee. Je wilt natuurlijk iets meenemen wat in de smaak valt, maar ook iets wat wel een beetje origineel is. 

Het is toch niet leuk als je steeds met hetzelfde aankomt?  Als je niet oppast, schep je dan bijna een verwachtingspatroon! Wel eens aan brood gedacht om als cadeau mee te nemen voor de feestdagen?

Brood als traditioneel cadeau 

De kans is groot dat je je wenkbrauwen wat fronst bij de gedachte. Brood meenemen als cadeau wanneer je bij iemand op bezoek gaat?  Nee, je gaat natuurlijk niet naar de bakker of de supermarkt om een heel gesneden bruin te kopen om deze zak van een strik te voorzien en weg te geven! We bedoelen hiermee ander brood en dat natuurlijk ook anders verpakt is. Hoe we je hiermee kunnen helpen zullen we verderop in dit artikel meer over vertellen.

De gedachtegang om brood als cadeau aan te bieden komt niet zomaar uit de lucht vallen. Brood gold in de middeleeuwen als basisvoedsel en heeft nu in veel landen nog een symbolische achtergrond en wordt gezien als symbool van voorspoed. In Duitsland bijvoorbeeld wordt brood immers veelvuldig gegeven als geschenk bij een housewarmingparty, vaak in combinatie met zout. Hiermee wordt de wens uitgesproken dat de keukenkastjes altijd vol mogen zijn en er pit is in het leven. Bij ons kennen we deze traditie eigenlijk niet, maar kan brood (met zout als ingrediënt) wel gezien worden als origineel cadeau voor de feestdagen of andere momenten natuurlijk, zoals een housewarming.

Originele cadeautip voor feestdagen en andere gelegenheden

Wat ons betreft hoef je brood niet te koppelen aan een speciaal moment maar is het misschien een leuk en origineel cadeau voor iedere gelegenheid. Maar dan moet je er natuurlijk wel iets leuks van maken of laten maken!

We helpen je hier graag bij. We hebben een zeer ruim assortiment aan ambachtelijke gevulde broden. Door onze zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten en onze unieke bereidingswijze creëren we een heerlijke smaaksensatie waar de echte levensgenieter zeker van zal smullen. Al velen zijn je voorgegaan, want zeg nou zelf het is niet alledaags en niet iedereen kent ons brood dus originaliteit ten top!

Onze zinnenprikkelende broden kun je goed combineren met culinaire toevoegingen. Ook deze vind je bij ons in de webshop onder het menu webshop-culinaire toevoegingen Deze combinatie van het mooie gevulde brood kun je direct bestellen, dus je bent in één keer klaar. klik hier door naar onze webshop

We maken hier echt wat moois van. We besteden immers een hoop aandacht aan het inpakken van de bestellingen. De broden en de toevoegingen pakken we in als een mooi cadeautje. 

Wil je eens iets anders meenemen dan de geschenken die je de laatste paar jaar al meegenomen hebt? Kijk dan snel in onze webshop. Je vindt hier verschillende soorten ambachtelijk gevulde broden en lekkere wijnen. Er is genoeg te kiezen. Wat ons betreft kun je bij iedere gelegenheid met iets origineels aankomen. Dit is niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk (en lekker) om te krijgen! 

Je kunt het zelf meenemen waar je naar toe gaat of meteen bij ons laten verzenden. Bij je bestelling geef je dan aan: ander verzendadres en kun je daar de gegevens van diegene invullen die het brood krijgt. Daarnaast kun je bij de notities een kort persoonlijke bericht schrijven, dat schrijven wij netjes met de hand op het bijgevoegde kaartje. Makkelijk toch?

Heb je speciale wensen? We denken natuurlijk graag met je mee! Geef het ons gerust even aan dan helpen we je er graag bij. 

Tomaten brood taartje
Scroll naar boven