Wel eens van Glossy brood gehoord?

De term “glossy” hoor je steeds vaker. Deze term wordt steeds meer gebruikt in ons dagelijks leven en wordt met veel zaken geassocieerd. Heb je wel eens van glossy brood gehoord? Waarschijnlijk niet, maar de kans is groot dat je het wel kent. Als je onze Luscious Loafs wel eens hebt geproefd weet je precies wat we bedoelen.

We hebben ons wel eens afgevraagd hoe we ons brood het beste in één woord kunnen omschrijven. Dat viel namelijk niet mee. Wij zijn de enige aanbieder in Nederland die dit soort ambachtelijke broden maken. Alle broden worden door Martin met de hand gemaakt…..elk brood dus. Luscious Loaf is dan ook zeker geen massaproduct, elk brood is uniek in uiterlijk en in smaak. Dit komt doordat we de broden voorzien van uniek desem en gist. Dat is zeker niet alles. De broden zijn gevuld en belegd met een verrassende combinatie van heerlijke ingrediënten. Je proeft de passie voor het bakkersambacht! Onze broden zijn gemaakt dóór de echte levensgenieter, vóór de echte levensgenieter! 

Als je dit leest, begrijp je direct het dilemma dat we hadden hoe we ons brood het beste in één woord kunnen omschrijven. Dat viel echt even niet mee! Velen dachten aan de bekende uien broodjes en varianten daarop die in de supermarkt kunt krijgen maar dat is natuurlijk geen compliment voor onze mooie broden…die zijn allemaal in grote fabrieken gemaakt

De heerlijke smaakervaring van onze Luscious Loafs

Onze Luscious Loafs zorgen keer op keer weer voor een heerlijke smaakervaring. Laten we eerlijk zijn, als je alleen al denkt aan combinaties van kastanjechampignons met gruyère, serranoham met noten, pruimen met gorgonzola en olijven met mozzarella loopt het water je toch al door de mond?! 

Het mooie van ons brood is dat je het op ieder moment, maar ook bij iedere gelegenheid kunt eten. We kunnen je een groot aantal voorbeelden geven:

  • Als je lekker gaat lunchen met een vriend of vriendin
  • Als je een borrel geeft om iets te vieren
  • Als je gaat wandelen of fietsen en onderweg iets lekkers wilt eten
  • Als hartig hapje op een feestje
  • Bij de vrijdagmiddag lunch op de zaak 
  • Gewoon lekker als diner bij een goed glas wijn

Als je deze momenten zo onder elkaar ziet, zie je dat je ons brood uitstekend geschikt is om lekker van te genieten als je even de mogelijkheden hebt om te genieten van je quality time. Even lekker met vrienden of bekenden genieten van hoe mooi het leven kan zijn, even genieten van een “luxueuze” lifestyle dus. Quality time is toch luxe in onze haastige en drukke samenleving?! 

Glossy brood voor een luxueuze lifestyle of entourage

Toen we dit zo op een rijtje hadden gezet, wisten we direct een mooie pakkende omschrijving van onze Luscious Loafs: glossy brood. De term “glossy” wordt immers veel gebruikt als omschrijving van een “luxueuze” lifestyle of entourage. Ons glossy brood past uitstekend bij dit soort momenten! 

De echte levensgenieters zullen altijd en overal kunnen genieten van ons unieke brood. Veel mensen kunnen niet genoeg krijgen van de uitstraling en smaakervaring van deze heerlijke hartige hapjes. Door ons veelzijdige assortiment kun je jezelf en je gasten altijd weer verrassen met een nieuwe zinnenprikkelende smaakervaring. Je kunt altijd weer wat verrassends op tafel zetten en dat maakt het juist zo leuk. 

Glossy broden snel en eenvoudig online bestellen 

Wil jij jezelf of je vrienden en bekenden eens lekker verrassen met een Luscious Loaf? Je hoeft er niet eens de deur voor uit! Je kunt de glossy broden snel en eenvoudig online bestellen. We komen deze heerlijke luxe broden zelfs bij je thuis brengen. Om je het nóg gemakkelijker te maken kun je er bij ons ook direct culinaire toevoegingen bij bestellen. Maar ook bij speciaal geselecteerde verkooppunten leveren wij elke vrijdag de verse broden. Zie deze website in het menu onder verkooppunten.

Maar woon jij niet bij deze verkooppunten in de buurt of wil je er niet uit met dit herfstige weer….dan is het gemak dat dit bij jou aan de deur wordt afgeleverd natuurlijk een top oplossing. Al 5 jaar kun je de broden online bestellen. Lees hier hoe het werkt

Daarnaast is het goed te vermelden dat de broden vers worden bereid. Je kunt de broden gewoon invriezen zodat je altijd wat lekkers op voorraad hebt als je onverwacht bezoek krijgt of als je de tijd hebt om even lekker samen te genieten van je kostbare quality time.

7d07f2bf51f22fd20a5bc9db1f7b16d4033b4f2f
Scroll naar boven