Hartig brood om een druk gezin draaiende te houden

Zoveel mensen zoveel wensen. Als je een gezin hebt, zul je deze uitdrukking vast wel herkennen. Ieder gezinslid heeft zijn of haar eigen leven en ohhh ja…we moeten tussendoor nog wat eten. Daarom vertellen we wat meer waarom hartig brood om een gezien draaiende te houden zo makkelijk is.

We houden een spiegel voor om uit te leggen waarom het slim is om wat ruimte in de vriezer vrij te maken.

  • “Alles goed?”
  • “Ja zeker, lekker druk en met jou?”
  • “Ook goed, lekker bezig met van alles en nog wat!” 

Dit is niet zomaar een gesprek maar een gesprek waarvan er dertien in een dozijn passen. Je hoeft niet eens erg hard je best te doen om dit gesprek letterlijk te kunnen horen. Op de markt, op het sportveld, bij de bushalte, in de supermarkt……….. overal.

De rode draad in het gesprek? Juist, we willen het allemaal druk hebben. Hoe drukker hoe beter. Wij hebben nu eenmaal de neiging (althans veel mensen) om niets te willen missen. Het druk hebben is het moderne criterium van geluk. Als je het niet druk hebt……dan ontbreekt er wat.

De gang van zaken in een gemiddeld gezin      

Als je het bovenstaande herkent, weet je precies hoe dit eruit moet zien in een gemiddeld gezin:

  • Papa een fulltime plus baan en moet wel eens overwerken.
  • Mama heeft onregelmatige diensten en kan opgeroepen worden.
  • Dochterlief moet twee avonden in de week naar hockeytraining
  • De zoon des huizes studeert, heeft een heel druk sociaal leven en neemt af en toe ook zijn vriendinnetje mee naar huis.
  • Dan hebben we het alleen over door de weeks. In het weekend heeft ieder gezinslid een nog drukkere agenda en een zeer actief sociaal leven. Een afspraak in de middag kan nog wel eens uitlopen en niemand kijkt op als er onverwacht visite aan de deur staat. 

Je snapt het wel…….Organisatorisch is het allemaal niet eenvoudig in goede banen te leiden.Als moeders tegen haar sportvriendinnen zegt dat ze het druk heeft dan zegt ze geen woord te veel. Alleen al het regelen van het eten is een enorme uitdaging…..Iedereen heeft op een ander moment trek: voor het werk, na het hockey, tijdens de studie, na het uitgaan en uiteraard als vrienden een borrel komen drinken……..

Daarnaast zijn er soms onverwacht meerdere maagjes te vullen als zoonlief zijn vriendinnetje meeneemt of onverwachts de bel gaat, moet je even schakelen en overstappen op plan B. Die pan macaroni moet even wachten tot de dag erna. 

Wat plan B is?     

Wij weten het wel……..

Jij ook?

Waarom je altijd hartig brood in de vriezer moet hebben

Laten we eerlijk zijn…….Hoe handig is het om iets lekkers in de vriezer te hebben dat altijd voor het grijpen ligt en wat je zo klaar maakt. Wat dacht je van die heerlijke Luscious Loafs? Deze hartige broden vullen iedere (lekkere) trek. Een heerlijk alternatief voor ieder moment. Er zijn maar liefst 15 verschillende smaaksensaties waaruit gekozen kan worden dus je kunt zelfs nog afwisselen. 

Je hoeft geen tijd vrij te maken om naar de winkel te gaan. Gewoon lekker makkelijk via internet bestellen dus. Bij een bestelling van 5 of meer broden betaal je niet eens verzendkosten en met zo’n dynamisch gezin kun je dit aantal wel gebruiken maar dat hoeven we je vast niet te vertellen.     

We hebben het zo druk als we zelf willen. Soms zijn de oplossingen zo simpel. Er is slechts één ding waar je wel even aan moet denken: 

Het is alleen een kwestie van op tijd bestellen want voor je het weet is die vriezer weer leeg en grijp je mis. Ook dat zal je herkennen als je aan het roer staat van een gemiddeld gezin. Er zijn weinig mensen die de verleiding kunnen weerstaan als ze weten wat in die vriezer ligt. 

Dit laatste vertellen we je uit ervaring……

Klik hier door naar de website en geniet van gemak

hartig brood
Scroll naar boven