Optimaal overwinteren

Ok, de titel klopt niet helemaal…….

We hebben natuurlijk géén echte winters in Nederland.

Als je onze paar sneeuwvlokken vergelijkt met de pakken sneeuw die jaarlijks over bijvoorbeeld Oostenrijk neerdwarrelen, mogen wij niet klagen. 

We hebben zelfs al jaren geen witte kerst gehad, al zouden Martin en ik er weinig van meegekregen hebben als dat afgelopen jaar wel het geval was. 

De kerstperiode is namelijk voor ons een traditioneel moment om even bij te komen van alle drukte. Even géén brood dus….. 

Het liefst doen we dat in stijl dus op een echte droomlocatie. 

Ik kan je zeggen dat we die dit jaar gevonden hebben!

BijBlauw Boutique Hotel

Als je een heerlijke plek zoekt om “optimaal te overwinteren” kan ik je echt het Boutique Hotel BijBlauw aanraden. Dit hotel ligt op zo’n 10 minuten lopen van het bruisende centrum van Willemstad maar als je dit gele gebouwtje binnen gaat, stap je in een oase van rust. Dit hotel combineert de schoonheid van het verleden met de luxe en comfort van nu.

Het hotel ligt in Pietermaai, een wijk vol mooie monumentale panden aan de Caribische Zee. Op het terras heb je een fascinerend uitzicht over het strand. Je kunt hier op een uiterst comfortabele wijze genieten van een prachtige zonsondergang. Dit is echt een must-do als je op Curaçao bent.

Op de kaart staan heerlijke culinaire hoogstandjes. Uit de keuken komen de verrassende smaakcombinaties waarin de meest verse vis, de mooiste stukken vlees en heerlijkste groente en fruit is verwerkt. Daarnaast heeft het hotel een goede wijnkaart. De wijnen zijn duidelijk met zorg uitgekozen en dat proef je. 

Daarnaast kun je hier heerlijk shoppen als je even je benen wilt strekken…….

Ook altijd leuk natuurlijk. 

Even iets anders dan anders

Pietermaai is helemaal het bezoeken waard wat mij betreft.

Je vindt hier diverse leuke kleine winkels, bars en restaurants.

Er heerst hier een levendige maar gezellige sfeer.

Enorm leuk als je eens wat anders zoekt dan anders.

Het maakt wat mij betreft niet uit hoe je het noemt:

Bijkomen, onthaasten, relaxen of overwinteren……

Ik kan je BijBlauw zeker aanraden!

Hier vind je Curaçao op z’n best!

Er zijn van die plekken waar je nooit genoeg van krijgt en dit is er wat mij betreft absoluut één van! Hier kun je optimaal genieten!

IMG_9181
Scroll naar boven