Ontdek de nieuwste brood innovaties bij Luscious Loaf

In de foodsector zie je regelmatig nieuwe trends verschijnen en omdat wij in Nederland hier (in dit geval letterlijk) dol op zijn, zie je deze trends dan ook vaak direct op tafel verschijnen. Wat opvallend is, is dat je relatief weinig brood innovaties ziet. Daar brengen wij verandering in! Ontdek de nieuwste brood innovaties bij Luscious Loaf.

Nederland is echt een land van broodeters. Bij veel mensen zullen er weinig dagen voorbij gaan, zonder brood gegeten te hebben. Dit zie je ook terug in het aanbod. In weinig andere landen is het aanbod in brood zo divers als bij ons maar er is opvallend weinig nieuws te verkrijgen! We houden ons lang vast aan onze tradities. Op zich niets mis mee, maar je doet jezelf tekort! Martin bewijst dagelijks dat je veel (meer) met brood kunt doen! Hij is dan ook ons creatieve brein dat regelmatig met een smakelijke brood innovatie komt. 

Trends in brood

De bakkerswereld is een lastige branche met betrekking tot trends. Het eten van brood is al honderden jaren in onze samenleving verweven. Als je bij een gemiddelde bakker naar binnenloopt, zie je al heel lang dezelfde broden op de plank liggen (uitzonderingen bevestigen de regel uiteraard). De meeste trends in het brood komen overgewaaid uit het buitenland. 

Het behoeftepatroon van Nederlanders met betrekking tot brood

Uiteraard zijn wij Nederlanders best kritisch met betrekking tot het brood wat we eten en wat we ervoor moeten doen om het brood op tafel te krijgen. We zijn vrij specifiek en herkenbaar in ons behoeftepatroon in brood. Ook daarin zijn we vrij standvastig ondanks dat hierin ook tegenstellingen zijn waar te nemen:

  • We kiezen graag voor kwaliteit én gemak. We hebben zeker oog voor kwaliteit, maar willen dit zo snel en op een zo eenvoudig mogelijke manier op tafel krijgen omdat we gewoon géén tijd hebben (of willen maken) om lang in de keuken te staan. Veel mensen vinden het reuze makkelijk als het brood thuis wordt bezorgd en dat het brood snel op tafel kan worden geserveerd.
  • We houden van ambachtelijk vakmanschap maar worden hierin wel graag verrast met brood innovaties. Veel mensen hechten veel waarde aan tradities maar vinden het wel leuk om af en toe wat nieuws uit te proberen. We zijn immers een avontuurlijk volkje. 
  • We houden ervan om onszelf verantwoordelijk te verwennen. Omdat onze huidige samenleving zich kenmerkt door drukte, hebben we weinig tijd voor ontspanning. Door dit drukke leven is het wel belangrijk om te letten op wat we eten. Als we ons op onze spaarzame relaxmomenten verwennen met verantwoordelijk maar lekker eten, slaan we twee vliegen in één klap. 

Hoe onze brood innovaties voldoen aan dit behoeftepatroon

Als je dit leest kun je gewoon de conclusie trekken dat Martin een echte trendsetter is! Hij heeft bewust de stap gezet van het bakken van saucijzenbroodjes, moorkoppen en volkorenbrood naar de zinnenprikkelende Luscious Loafs. Martin stort zich dagelijks op het ontwikkelen en produceren van onze broden en bedenkt met regelmaat weer nieuwe brood innovaties. 

De Luscious Loafs zij uniek in uiterlijk en in smaak. De mix van ingrediënten die in deze broden gebruikt wordt vind je nergens! Martin bewijst met ambachtelijk vakmanschap dat gezond en lekker goed samen gaan, maar laat ook zien hoe je ook op een minder verantwoorde manier kunt genieten. Hij noemt dit zelf “smerig lekker”. 

Kijk hiervoor gerust eens rond wat er op zijn plank ligt!

Onze broden worden vers gemaakt en gewoon bij je thuisbezorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is de broden even in de oven op te warmen. Je ziet dus dat onze brood innovaties perfect voldoen aan het bovengenoemde behoeftepatroon! 

Ontdekken waar Martin inspiratie voor een brood innovatie vandaan haalt? 

Als je onze broden ziet, zul je wellicht verrast zijn wat betreft de unieke combinaties van ingrediënten. Wil je ontdekken waar Martin inspiratie voor een brood innovatie vandaan haalt? Hou dan de Momentjes met Martin in de gaten! In één van deze YouTube filmpjes zal hij hier iets van onthullen!

Wil jij ook tips en informatie over ons brood en alles wat daarmee te maken heeft? 

Schijf je hier in voor “Brood inspiraties” onder aan de webshop. Leuk!

IMG_0091
Scroll naar boven