Luscious Loaf weer volop aanwezig op de food markets in 2019

We kunnen uiteraard heel veel schrijven over onze broden en aangeven dat onze Luscious Loafs er extravagant, aansprekend en sexy uitzien, maar de beste manier om dit te ontdekken is door zelf kennis te maken met deze smaaksensaties. Prikkel je zintuigen en bezoek onze kraam. Luscious Loaf op food markten. Kun jij de verleiding weerstaan?

Het brood van Luscious Loaf is ambachtelijk gebakken en uniek in uiterlijk en smaak. Dit is een brood voor de echte levensgenieter! Door de ambachtelijke bereidingswijze en onze uitzonderlijke mix van ingrediënten is ieder brood uniek. Het heeft een heerlijke aparte smaak die je nergens anders zult proeven. Daarnaast zorgt de heerlijke en vooral verrassende vulling van de broden voor een eigentijdse touch. Er wordt op een subtiele manier gebruik gemaakt van het verschil in smaakbeleving van de ingrediënten. Je proeft de lust, liefde en passie van een vakman in het brood. 

Kom een Luscious Loaf kopen op een food market en ervaar de smaak!

Zoals je weet zijn onze Luscious Loafs géén massaproduct en zijn de broden die uit onze ovens komen in alle opzichten uniek en nergens anders te verkrijgen. Wil jij je zintuigen alvast kietelen en eens kennis maken met ons heerlijke, ambachtelijk gebakken, gevulde brood? 

Bezoek dan één van de leuke food markets die ook dit jaar weer worden georganiseerd. Hier vind je diverse deelnemers die zich bezighouden met de ambachtelijke productie van heerlijk eten. Het is echt een paradijs voor mensen die houden van echt lekker eten en drinken, de levensgenieters dus! 

Je kunt op een leuke manier kennismaken met een veelzijdigheid aan unieke producten die vaak alleen rechtstreeks bij de makers verkrijgbaar zijn. Maak kennis met de creatieve gedachtegang van de makers hiervan. Je kunt hier met al je vragen terecht over bijvoorbeeld het productieproces, de herkomst en de ingrediënten. 

Geniet van de verhalen van de ambachtelijke food bereiders

De ambachtelijke food bereiders zullen je graag met trots over hun producten vertellen. Dit is ook de reden dat Martin zelf ook regelmatig op de food markets te vinden is. Hij vertelt je (op zijn karakteristieke wijze) voor trots over zijn Luscious Loafs en zijn passie voor het bakkersvak. Mensen die hem kennen weten op welke manier dat gaat en anders kunnen we je de momentjes met Martin zeker aanraden. Deze filmpjes vind je op Youtube

Wil je alvast een beeld hebben hoe onze kraam eruit ziet? Kijk dan nu naar deze beelden die we gemaakt hebben op het Italië Event bij kasteel De Haar in Haarzuilens. 

Op welke food market is Luscious Loaf aanwezig in 2019? 

Op de food market bieden we je volop mogelijkheden om echt kennis te maken met ons brood en dat kan volgens ons op één manier en dat is natuurlijk door te proeven! Ambachtelijk genot op de food market dus! Wil je weten op welke food market Luscious Loaf aanwezig is in 2019? 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. In onze Brood Inspiraties staat iedere maand te lezen waar je ons zult aantreffen (en maak je kans op een gratis brood). Daarnaast houden we je uiteraard ook op de hoogte als je ons volgt op Facebook! 

Luscious Loaf op food markten
Scroll naar boven