Momentje met Martin

Heb je even? Dan hebben we een leuke kijktip voor je! Wil je eens nader kennis maken met Luscious Loaf? Dat kan tegenwoordig! We hebben onlangs het “Momentje met Martin” op Youtube geplaatst en ontdek dat hij een echte ster is en niet alleen in de bakkerij. 

Zoals je misschien wel gelezen hebt op onze website, zijn wij levensgenieters die dagelijks veel passie en liefde stoppen in het maken van brood. Daarnaast schrijven we veel en vooral vol trots over onze unieke, eigentijdse en lust opwekkende producten en vind je diverse afbeeldingen hiervan. Vind je het leuk om ook wat beelden te hebben bij deze woorden? Hou dan Youtube in de gaten!

Diverse leuke Luscious Loaf filmpjes op internet

We dachten dat het misschien leuk is om wat meer te laten zien over Luscious Loaf en over ons, de mensen achter deze heerlijke ambachtelijke broden. Op deze manier kun je nader kennis maken met ons unieke product waar we zo vreselijk trots op zijn. We besloten om de camera eens ter hand te nemen en een letterlijk kijkje achter de schermen te laten zien. 

We hebben hierbij een verborgen talent van Martin ontdekt: hij is niet alleen een uitstekende en creatieve bakker, maar ook een echte ster voor de camera! Zijn passie voor het ambachtelijke bakkersvak straalt er ook in de filmpjes helemaal van af. Je ziet dat hij plezier heeft in wat hij doet en het héél leuk vindt om jou te verrassen met zijn creaties. Hoe hij dit doet? Ontdek het in onze filmpjes!

Ontdek het verhaal achter Luscious Loaf

We hebben Martin even een moment achter de ovens vandaan gehaald en letterlijk in de spotlights gezet om hem het verhaal achter Luscious Loaf te laten vertellen. We hebben een aantal filmpjes gemaakt waarin we veel leuke facetten van onze kleine bakkerij met je doornemen. Ontdek in het Momentje met Martin wat Luscious Loaf zo uniek maakt!

Als je Martin wel eens op een foodmarkt hebt gezien en met hem hebt kennisgemaakt zul je ongetwijfeld veel herkennen als je de Youtube filmpjes ziet. Het is net alsof je hem achter de kraam hoort praten over zijn Luscious Loafs. Zijn aanstekelijke enthousiasme is onbeschrijfelijk dus de beste manier om dit te ontdekken is door even je momentje met Martin te nemen. 

We hebben diverse filmpjes gemaakt die een paar minuten duren. In iedere aflevering zal Martin op zijn eigen karakteristieke wijze een ander aspect van ons bedrijf met je doornemen. Wij vinden het erg leuk geworden en willen dit dan ook absoluut als kijktip aan je meegeven. We willen je wel even waarschuwen (onze kijkwijzer) voordat je gaat kijken….het kan zijn dat je erg veel trek krijgt bij het bekijken van de afleveringen! 

Momentje met Martin

Neem je momentje met Martin en kijk nu via deze link naar een van onze filmpjes.

Wil je meer over ons zien? Hou dan Youtube in de gaten. 

Vind je het leuk om een reminder te krijgen als er een nieuwe aflevering op Youtube staat? De mensen die ons ook via onze nieuwsbrief of social media volgen krijgen automatisch een “movie-alert”.

MG_9446
Scroll naar boven