Mijn Liefde voor wijn

Als je onze website bekijkt, zie je dat we een ruime keuze hebben in heerlijke ambachtelijke broden. Het lekkerste is om deze Bourgondische broden te combineren met een goed glas wijn. Ik vind het super leuk om je hierin te adviseren. Bij ieder brood hebben we een heerlijke wijntip op onze website weergegeven. Deze tip komt uit eigen ervaring. Dit verraadt mijn grote passie voor wijn.

Ik vind het echt heerlijk om een passende wijn te zoeken bij onze broden. Mijn liefde voor wijn is dan ook groot. Ik vind het super leuk om wijnen te ontdekken, te proeven en te combineren met gerechten (koken is een andere hobby van me).

Dit komt een beetje door mijn achtergrond. Na het afronden van de hotelschool en een ruime ervaring in de horeca, heb ik gewerkt voor L’Exception- Lenselink in Zoetermeer. Dit is een importeur en distributeur van hoogwaardige wijnen uit vrijwel alle vooraanstaande wijn producerende landen. Daarnaast heb ik gewerkt voor Fourcroy uit Bussum, dat ook samenwerkt met gerenommeerde wijnhuizen. Bij deze twee importeurs had ik de verantwoordelijkheid voor de horeca in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overrijssel, Gelderland. Mooie wijnen verkopen aan de restaurateurs die bij hun smakelijke gerechten passen. Met daarnaast natuurlijk leuke wijnreizen gemaakt met en zonder de klanten, op deze manier krijg je een hechte band met je klant en kun je de wijnhuizen inside laten zien.

Je zou bijna zeggen dat wijn mij met de paplepel ingegoten is…….
Dat is nog nét niet letterlijk het geval, maar als je alle opleidingen na de hotelschool erbij optelt en de leidinggevende functies die ik heb gehad in de horeca gedurende 12 jaar en daarna een aantal jaar als wijnadviseur  lijkt het er wel op.

Ik vind het dan ook leuk om mijn kennis hierover te delen en jou te inspireren.
Hoewel ik erg van mijn werk hou kan ik niet wachten op de vakantie.
Iedere reis maak ik van de gelegenheid gebruik om streekwijnen te proeven en te ontdekken.

Niets is leuker dan een nieuw ontdekte wijn te combineren met een nieuw recept van hartig brood. Martin kijkt ook uit naar onze vakantie, daar kan hij zelf ideeën opdoen maar hij weet al vóór de vakantie dat hem weer een flinke uitdaging te wachten staat na de vakantie. Ik heb de ideeën wel, maar hij is de vakman die het moet uitvoeren in de bakkerij!

Het resultaat vind je op de website!

bourgonsich-quality-time-scaled
Scroll naar boven