Eens wat anders? De exclusieve broden van Luscious Loaf!

Als je een beetje raakt uitgekeken op de broden die in de gemiddelde supermarkt of bakkerij te koop zijn en je hebt het gevoel dat je het hele assortiment al eens hebt geproefd, moet je de exclusieve broden van Luscious Loaf eens proberen. Op onze plank liggen 15 verschillende smaken. Al onze broden zijn stuk voor stuk uniek in samenstelling en uitstraling. Jouw keuze dus als je echt eens zin hebt in wat anders! 

Er zijn mensen die brood eigenlijk een beetje saai vinden en best wel in zijn voor wat anders. Dit kun je natuurlijk doen door zelf vreselijk creatief te zijn en je brood te vullen of te beleggen met de meest gekke combinaties aan beleg. Uiteraard is dit superleuk en ook wel spannend om te doen maar er zijn van die situaties dat je even zeker wilt weten dat je iets lekkers op tafel zet. Waarom zou je dan zelf gaan experimenteren als je bij ons deze broden kunt bestellen? Gemak dient de mens toch!? 

De letterlijke betekenis van Luscious Loaf

Als je onze exclusieve broden kent, weet je direct waarom we deze de naam “Luscious Loafs” hebben meegegeven. We hebben bewust voor deze naam gekozen. De letterlijke betekenis van Luscious Loaf is “zinnenprikkelend” en dat is precies wat je zult ervaren bij het proeven van onze broden. Je merkt gewoon dat je je zintuigen even heerlijk aan het verwennen bent en dat mag best wel eens!

Exclusief brood van Luscious Loaf

Iedere Luscious Loaf is uniek in smaak en vormgeving. Het is niet alleen de combinatie van desem en gist die ons brood zo exclusief maakt, maar ook de manier waarop we het brood hebben gevuld en belegd. Door een unieke combinatie van ingrediënten is elke Luscious Loaf een uniek, eigentijds en lustopwekkend brood om heerlijk van te smullen. 

Wanneer je dit doet, maakt eigenlijk niet uit. Je kunt de Luscious Loafs serveren bij de lunch, het diner, de borrel, tijdens het barbecueën of lekker meenemen voor onderweg. Meer inspiratie? Lees onze andere Blog artikelen hier.

Ben je van plan om een feestje te geven? Ook dan zul enorm veel succes hebben als je onze Luscious Loafs op tafel zet. Door het exclusieve karakter van onze broden zet je eigenlijk altijd iets unieks op tafel!

Welke van de exclusieve broden van Luscious Loaf heb jij nog niet geproefd?

De echte fans van Luscious Loaf weten het al lang, deze broden zorgen voor een ware smaaksensatie waar je nooit genoeg van zult krijgen! We hebben maar liefst 15 verschillende soorten van deze exclusieve broden voor je in ons assortiment. Denk hierbij aan broden met noot- en Serranoham, ons pruimen-gorgonzola brood, broden waarin je de combinatie van kastanjechampignons en Gruyère proeft, ons tomaat-ansjovis brood en onze Luscious Loaf met pesto en gorgonzola. 

Eigenlijk doen we met het opnoemen van dit rijtje de andere broden die we voor je op de plank hebben liggen te kort. Ze zijn immers allemaal erg lekker en vormen een heerlijk alternatief als je wel brood wilt eten, maar eens wat anders op tafel wilt zetten. 

Welke van de exclusieve broden van Luscious Loaf heb jij nog niet geproefd? Ontdek dit in onze webshop en bestel ze via deze link.

Wij zorgen ervoor dat je je zintuigen optimaal kunt verwennen zonder hier zelf lang voor in de keuken te moeten staan. 

*******

Ontvang jij al onze “Brood inspiraties” één keer in de maand? Velen genieten al al van de tips van de bakkerij hij geeft om je leven gezelliger te maken.

Schrijf je hier in en join us!

Wij houden zeker niet van spam, dat doen wij dan ook niet. Geen zin meer in gezelligheid? Uitschrijven kan heel makkelijk, maar dat wil je daarna vast niet meer.

IMG_0921
Scroll naar boven