Maak Kennis met ons notenbrood

Maak Kennis met ons notenbrood

Heb je al kennis gemaakt met ons notenbrood? Dit brood is zeker een aanrader als je vegetarisch wil eten. Want naast dit notenbrood hebben wij ook een variant mét vlees. We weten zeker dat je van dit heerlijke volkorenbrood blijft eten! Je proeft hierin een heerlijke mix van diverse soorten noten in combinatie met de verfijnde smaak van rozemarijn. Het mooiste is dat je niet de deur uit hoeft om deze smaaksensatie te ervaren. Je kunt dit notenbrood snel en eenvoudig bestellen bij Luscious Loaf.

Naar de warme bakker of het verse brood gewoon online bestellen?

Je herkent vast wel die momenten dat je naar de warme bakker gaat om een heerlijk volkorenbrood te kopen en dat je door de verpakking heen al voelt dat deze nog een beetje warm is. Je probeert dan zo snel mogelijk thuis te komen om direct te smullen van dit heerlijke verse brood, als je dat onderweg al niet stiekem hebt gedaan…..

Zie je dit als ultieme smaakbeleving? Dan is ons notenbrood zeker wat voor jou!Dit is een heerlijk uniek volkorenbrood met heerlijke extra ingrediënten!

Dit ambachtelijke brood heeft een uniek recept en is daarom nergens anders verkrijgbaar. Je hoeft hier zelfs niet de deur voor uit, we brengen dit verse brood gewoon bij je thuis. Je zult op ieder moment kunnen genieten van dit lekkere brood. 

De notenbroden van Luscious Loaf geschikt voor vegetarisch wil eten

Zoals ieder brood van Luscious Loaf met dagelijkse verse producten is gemaakt en 80% van de broden alleen met groenten, zijn ook de notenbroden uniek in uitstraling en smaak. Dit is een heerlijk ambachtelijk gebakken brood voor de echte (vegetarische) levensgenieter.

Ons notenbrood is gemaakt van molenaars volkoren deeg en is gevuld met een heerlijke mix van noten en verse rozemarijn. Je zult de macadamia-, pistache- en pecannoten allemaal stuk voor stuk proeven!

Wanneer je ons notenbrood het beste kunt gebruiken

Het lekkerste is om het notenbrood in dunne plakjes te snijden en te verwarmen in de oven. Het warme brood zal openbarsten in de oven en lekker knapperig blijven. De heerlijke geur die er vanaf komt zal je doen watertanden. We adviseren je om er een mooie kruidenboter tussen te smeren om de smaaksensatie compleet te maken. Je kunt dit vegetarische brood eigenlijk op zeer veel momenten gebruiken. Niet alleen bij de lunch of bij het diner, maar ook op het moment dat je dit brood als lekker hartig hapje bij een goed glas wijn serveert heb je echt iets heerlijks op tafel waar iedereen zeker van zal genieten!

Maak nu kennis met ons notenbrood

De broden worden vers voor je bereid dus je kunt de broden gewoon invriezen en gebruiken op de momenten dat je er echt even lekker van wilt genieten. Dat laatste zal zeker lukken!

Als je een echte fijnproever bent ga je nu naar onze webshop en pak je deze kans!

notenbrood luscious loaf
Scroll naar boven