Lekker picknicken op het strand

Er zijn een aantal heerlijke manieren om even lekker af te draaien als je een drukke dag gehad hebt op je werk. Lekker picknicken op het strand is wat ons betreft één van die manieren. Natuurlijk, het weer moet wel even mee zitten, maar op een warme zomerdag is dit een uitstekende optie. Je bent in één keer even helemaal weg uit alle drukte. Als je een goed gevulde koelbox meeneemt kun op een heerlijk rustig plekje genieten van deze fijne avond. Een leuke tip over wat je in de koelbox mee kunt nemen lees je hier.

Als je ook maar een beetje in de buurt van het strand woont, is deze plek een prima optie om even heerlijk te ontspannen na een drukke dag. Natuurlijk zijn er veel strandtenten waar je prima kunt eten, maar de prijzen hiervoor zijn vaak vrij hoog en het kan er op zomerse dag best druk zijn. Dit is natuurlijk nét niet waar jij op zit te wachten! Picknicken op het strand is dan een uitstekende optie. Je zoekt een heerlijk rustig plekje op en geniet van de heerlijke strandsfeer en natuurlijk van al het lekkers dat je in je koelbox vindt!

Wat neem je mee voor een picknick op het strand?

Natuurlijk, eigenlijk hoort bij een picknick een kleedje en een mandje waar je al het lekkers in doet, maar dat werkt natuurlijk niet altijd op een warme zomerse dag. Dan kun je vaak het beste een koelbox meenemen met wat koelelementen zodat je ook heerlijke verse producten kunt meenemen. Wat neem je mee voor een picknick op het strand?

Wat betreft de keuze voor de producten die je mee wilt nemen, kun je je creativiteit volledig laten gaan. Wat dacht je van heerlijke stukjes vers fruit, kaas en een lekkere salade? Daarnaast kun je ook kiezen om brood mee te nemen.

Bij dit laatste kan ik me voorstellen dat je je wenkbrauwen zal fronsen, brood bij een picknick op het strand? Dit kan zeker, maar wel een ander soort brood dan het brood dat je misschien al de hele dag gegeten hebt op je werk. Als je kiest voor het ambachtelijk gevulde brood van Luscious Loaf zul je een hele andere smaaksensatie beleven!

Het lekkerste gevulde brood voor het picknicken op het strand 

Als je kijkt naar ons aanbod zul je zien dat we een ruime keuze hebben in heerlijke ambachtelijke broden. Welke moet je nu meenemen voor het picknicken op het strand? Wat ons betreft zijn al onze broden hiervoor geschikt. Als je meerdere dagen lekker op het strand wilt eten, kun je dus prima afwisselen.

Om je te inspireren nemen we een aantal opties met je door. Hier vind je niet alleen het lekkerste gevulde brood voor het picknicken op het strand, maar ook een passende wijntip als je ook een lekker flesje mee wilt in je mandje of je koelbox.

Kastanjechampignons – Gruyère brood

Dit is een lekker uniek volkoren brood met heerlijk smaakvolle Gruyère en Comté kaas. We hebben het brood afgebakken met kastanjechampignons, pijnboompitten, kruiden, knoflook en koriander. Dit brood is gewoon erg lekker voor op het strand!

De passende Chileense wijn bij dit brood komt uit de Maule Valley:

Witte wijn: Sol de Andes Chardonnay Reserva 
Een romige, zachte, volle witte wijn met indrukken van rijp tropisch fruit en een klein botertje.

Rode wijn: Sol de Andes Merlot Reserva 
Vier maanden rijping op Amerikaans eikenhout zorgt ervoor dat dit een volle, maar zachte rode wijn is met indrukken van rijp rood fruit en paddenstoelen.

Courgette – artisjok brood

Een ander brood dat heerlijk is om met beide handen aan te pakken is ons Courgette – artisjok brood. Dit brood bestaat uit een combinatie van zowel bruin bruin- als wit brood deeg en heeft vulling van groene pesto. Het brood is rijk belegd met rode paprika, courgette en artisjokharten.

De passende Italiaanse wijn bij dit brood komt uit D’Abruzzo:

Witte wijn: Pecorino Terre di Chieti 
Een kruidige droge witte wijn met indrukken van bloesem en wit fruit, zoals peer en gele meloen.

Rode wijn: Montepulciano d’Abruzzo 
Een kruidige, niet te zware rode wijn met indrukken van rode kers, rode bes en bramen.

Lekker picknicken op het strand

Zoals je ziet zijn er diverse opties om (zowel letterlijk als figuurlijk) lekker te picknicken op het strand. Onze broden worden vers bereid en kun je prima voor een langere tijd in de vriezer bewaren. Dit is erg handig om het brood zo voor het grijpen te hebben als je op een mooie zomerse dag besluit om even heerlijk buiten bij te komen, óf natuurlijk als je lekker vrij hebt en een hele dag op het strand wilt zitten. Je zult in stijl van de zonsondergang kunnen genieten. Bestel via deze link de inhoud van jouw picknickmand of je koelbox.

c8ec5a0738058768cd9e56e72c39030fca01a95c
Scroll naar boven