Zomertip: salade met uniek belegde broden van Luscious Loaf

Heb je op een zomerse dag ook wel eens dat je géén zin hebt om uitgebreid te koken? Wij hebben dan een zomertip: maak een salade met uniek belegde broden van Luscious Loaf. Dit klinkt heel gewoontjes, maar dat is het niet als je de unieke belegde broden van Luscious Loaf hebt ontdekt. Met onze broden zorg jij voor een unieke variatie op tafel.

Salade met brood, dat eten heel veel mensen als ze heerlijk in de zomer buiten eten. Een salade is lekker fris bij heerlijke zomerse temperaturen. Daarnaast is een brood snel gekocht en kun je dit uitstekend bij de salade te serveren. Als je dit vaker eet, wordt het allemaal wél een beetje hetzelfde….

Variatie in je zomerse maaltijden

Natuurlijk kun je variatie in je salade aanbrengen door wat af te wisselen met je ingrediënten. Je kunt natuurlijk de meest creatieve maaltijdsalades bereiden met stukjes vlees, vis of een heerlijke vegetarische salade maken. Je kunt de diverse soorten sla afwisselen maar sla blijft wel sla….

Als je tóch wat variatie in je zomerse maaltijden wilt aanbrengen kun je dit uitstekend met brood doen. Hiervoor nodigen we je graag uit om kennis te maken met de unieke belegde broden van Luscious Loaf. Wij hebben een veelzijdig aanbod van heerlijke belegde broden die perfect passen bij een salade.

Een paar heerlijke voorbeelden?

Wat dacht je van:

– Chorizo brood;
– Courgette – artisjok brood;
– Tomaten – ansjovis brood;
– Brood gevuld met geitenkaas
– Pruimen – gorgonzola brood.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Het zal je niet verbazen dat we veel meer heerlijke variaties hebben. Laat je dan ook gerust inspireren op deze pagina.

salade met uniek belegde broden van Luscious Loaf

Luscious Loaf heeft een uniek concept in Nederland. Ons ambachtelijke brood is uniek in uiterlijk en smaak. Dit komt niet alleen door de perfecte mix van desem en gist, maar ook door een verrassende combinatie van ingrediënten waarmee we de broden rijkelijk beleggen en vullen. De heerlijke geuren die van de broden afkomen, onder andere door de kruiden die we voor de broden gebruiken, zijn verleidelijk en nodigen uit om te proeven.

Als je ons brood proeft weet je direct waar de naam Luscious Loaf vandaan komt. Ons zinnenprikkelende brood straalt lust, liefde en passie voor het product uit. Het is brood dat gemaakt wordt door levensgenieters, voor levensgenieters en dat proef je. Je beleeft de ware smaaksensatie van uniek belegd brood. Daarom is ons brood uitstekend geschikt om heerlijk van te genieten bij de salade. Iedere keer weer kun je een andere touch geven aan je maaltijd.

Onze hartige broden bestellen

Je kunt onze unieke belegde broden bestellen in onze webshop. Het is goed om te weten dat je de broden uitstekend kunt invriezen zonder dat de smaak hierdoor verloren gaat. Als jij salade met brood wilt eten, heb je altijd onze unieke belegde broden binnen handbereik.

Op het moment dat je heerlijk wilt genieten kun je het brood dan laten ontdooien en even warm maken in de oven. Op de verpakking staat aangegeven hoe je het beste met de Luscious Loaf broden kunt omgaan om de unieke smaakbeleving optimaal te kunnen ervaren. De levering van de broden zal op donderdag of vrijdag plaatsvinden. De broden zijn verpakt als cadeautje en zullen zeker ook zo proeven.

Zomertip: salade met uniek belegde broden van Luscious Loaf
Scroll naar boven