Eten, drinken, vrolijk zijn

Mijn motto in het leven is eten, drinken, vrolijk zijn. Dat is ook exact dé reden dat Luscious Loaf zo uitstekend bij mij past. Luscious Loaf is een kleine ambachtelijke bakkerij waarin we op een ambachtelijke wijze ons gevuld brood maken. Het is een product van levensgenieters voor levensgenieters. We maken zinnenprikkelend brood waar de lust, liefde en passie vanaf straalt.

Martin (mijn man) en ik hebben elkaar ook hierin helemaal gevonden. Ook hij is een echte levensgenieter die houdt van een lekker hapje en drankje. Het zal je niet verbazen dat ik het heerlijk vind om te koken en in mijn vrije tijd ook veel in de keuken te vinden ben of aan de eettafel om een kookboek uit te pluizen om me te laten inspireren. Ons huis staat vol met kookboeken waarin gerechten uit diverse windstreken beschreven staan.

Liefde gaat door de maag? Wat ons betreft wel. We kunnen dan ook volop genieten van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn. Inderdaad: eten, drinken, gezelligheid.

Dit motto stralen we graag uit met ons bedrijf. Onze broden hebben een unieke samenstelling waarin we een ultieme smaakbeleving proberen te realiseren. Dit doen we door mooie (en soms verrassende) mix van ingrediënten te combineren. Ook wat dat betreft zit ik vol met ideeën. Soms maak ik Martin er wel eens gek mee.

Vaak ontstaan deze ideeën als we ergens bij een hotel of restaurant zijn. Wat mij betreft gaan we er direct vol mee aan de slag en moet het liefst morgen al op de site staan. Martin is wat bedachtzamer en moet het dan eerst uitproberen in de bakkerij.
Hieruit komt onze taakverdeling naar voren. Ik verzorg de BackOffice en kom vaak met de plannen, Martin is de vakman die voor de smakelijke invulling van de plannen zorgt. Het resultaat is verrukkelijk.

Daarom koesteren we de momenten dat we even de tijd kunnen nemen om te genieten van het eten, drinken en vrolijk zijn. Dit is zeer belangrijk, ook al heb je het nog zo druk!

Eten-drinken-vrolijk-zijn
Scroll naar boven