Zuid-Europese kazen in één brood
Een lekker sappig kaas en ui brood met smaakvolle pijnboompitten. Het hartige brood wordt voor het afbakken in de bakkerij bestrooid met de witte uien, Zwitserse Gruyère en Franse Comté kaas. Om de smaken extra uniek te maken kun je een lepel pesto over het brood smeren, dit mengt erg goed met de eigenschappen van dit brood. Een absolute aanrader!
Allergenen
Ingredienten
Tarwemeel, water, gruyèrekaas, comtékaas, pijnboompitten, witte uien, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijnm oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout
Bereidingswijze
Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.
Eet momenten
Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.
Wat drinken we erbij
Witte wijn, Oak Lane Sauvignon Blanc/Chenin Blanc Beau Joubert: Frisse, droge witte wijn met tonen van citrus. Door de Chenin Blanc erbij proef je ook tonen van rijpe meloen en abrikoos uit Zuid Afrika.
Rode wijn, Oak Lane Shiraz/Cabernet Sauvignon Blanc Beau Joubert: Dit is een redelijk stevige rode wijn met milde tannine en indrukken van rijp rood fruit, laurier en kruidnagel uit Zuid-Afrika.