Luscious Loafs om Bourgondisch te genieten

Veel mensen vinden het heerlijk om zich af en toe eens te laten gaan in een Bourgondische levensstijl. Wie aan een Bourgondische levensstijl denkt, komt al snel uit op de combinatie van eten, drinken en gezellig zijn. Als je hier een passende invulling aan wilt geven, kom je ook snel uit op onze Luscious Loafs. Sta even stil bij het lekkers dat ons leven te bieden heeft! Luscious loafs om Bourgondisch te genieten.

Bourgondische culinaire broden

Bourgondisch brood is ambachtelijk gebakken brood dat de zintuigen op een onvergetelijke manier zal prikkelen en zal zorgen voor een verrassende smaakbeleving. Het is brood dat uniek is, zowel van uiterlijk als van smaak en waar de echte levensgenieter géén genoeg van zal krijgen. Deze bourgondische culinaire broden komen uit de oven van Luscious Loaf. 

Als je deze broden proeft, proef je onze passie voor het bakkersambacht. Het is brood om met beide handen vast te pakken en in stukken te scheuren. Het liefst doop je dit brood door een heerlijke chutney of een dipper die het karakter van deze broden alleen maar zal versterken. Om je vingers bij af te likken! De Luscious Loafs vormen een uitstekende combinatie met een heerlijke olijvenmix en uiteraard een goed glas wijn. Genieten zoals genot hoort te zijn! 

Jouw unieke Luscious Loaf moment

Luscious Loaf broden zijn geschikt om er op ieder moment van te genieten. Geniet van deze zinnenprikkelende broden bij de lunch, je avondeten of bij een goed glas wijn als lekkere borrelhap. Verras je gasten met deze unieke smaaksensaties als je een feestje gaat organiseren en zorg dat je een aantal Luscious Loafs om niet mis te grijpen als je onverwacht bezoek krijgt! Voorwaarde is wel dat je deze heerlijke smaak verleidingen zelf kunt weerstaan…..

Bestel nu een of meerdere Luscious Loafs via onze webshop. Uiteraard kun je ook direct één of meerdere dippers en olijven mixen in je bestelling meenemen.

Kun je niet kiezen uit ons heerlijke aanbod? Bestel dan onze Toppersbox, die we voor je vullen met de lekkerste Luscious Loafs van dit jaargetijde, inclusief een verrassende special edition. De broden worden vers voor je gebakken en zijn dus uitstekend geschikt om in te vriezen. Je kunt dan op ieder gewenst moment genieten in Bourgondische stijl. Wil je je laten inspireren.

Wil je vaker brood inspiratie ontvangen van Bakker Martin? Met o.a. lekkere tips en recepten of leuke acties?  Schrijf je via onze website #join the club

Groetjes Irene en Martin

Notenbrood met camembert
Scroll naar boven