Noot serrano brood

Smaakvol Serranoham met alleen de lekkerste noten

Dit brood is gemaakt van een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten en verse rozemarijn. Denk bij noten aan macadamia-, pistache- en pecannoten, je proeft ze allemaal stuk voor stuk! We hebben het hartige brood gedecoreerd met rucola tapenade en serranoham. We raden aan om dit brood grof in te snijden en warm te maken, zo barst hij lekker open in de oven! Smeer er een lekkere kruidenboter tussen en je hebt gegarandeerd een knaller van een brood op tafel!

Allergenen

Ingredienten

Tarwemeel, water, pesto (basilicum, kaas, pijnboompitten, olijfolie), serranoham, noten (cashew, walnoot, amandelen, pompoenpit, pistache), gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.

Bereidingswijze

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

Eet momenten

Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.

Wat drinken we erbij

Witte wijn,Villa Blanch Chardonnay: Stevige, volle witte wijn met houtrijping, tonen van rijp tropisch fruit en vanille uit het Zuiden van Frankrijk (dit is de huiswijn geweest bij Librije!). Rode wijn, Armantes: Deze stevige, volle rode wijn met aroma’s van donker rood fruit en specerijen is gemaakt van Garnacha en Tempranillo. De wijn heeft zes maanden gerijpt op Amerikaans hout en is afkomstig uit Calatayud, Spanje.

NOOT SERRANO
Scroll naar boven