Vakantiegevoel vasthouden met mediterraans gevuld brood

Heb je ook zo genoten van je vakantie? Het is een periode waar je lang naar uitkijkt en als het zover is vliegt de tijd! Je kunt echter wél je vakantiegevoel vasthouden door na thuiskomst het eetpatroon uit het betreffende land vast te houden. Met lekker ambachtelijk mediterraans gevuld brood gaat dit absoluut lukken. Zeker als het prachtige weer van afgelopen zomer een beetje zal aanhouden in het najaar.

Als je mensen na terugkomst van hun vakantie vraagt hoe ze hun reis hebben ervaren krijg je vaak hetzelfde antwoord: ”De vakantie was heerlijk, erg goed, maar wel veel te kort!”. Een vakantie wordt soms maanden van tevoren gepland en ontzettend naar uit gekeken, maar is vaak veel sneller voorbij dan je lief is. Voordat je het in de gaten hebt, ben je weer in je normale dagelijkse ritme en verlang je naar een volgende vakantie! Het liefst wil je zo lang mogelijk dat heerlijke vakantiegevoel vasthouden als je weer terug bent. Dat kun je dan ook op diverse manieren doen. Eén van de manieren om je vakantiegevoel vast te houden, is door de lekkerste gerechten uit je vakantieland ook thuis te serveren. Een tip van de bakker: Gezellig, nazomeren thuis in je eigen tuin of binnenshuis: het maakt helemaal niet uit zolang jijmaar geniet. Maak het jezelf makkelijk. Broden crispy uit de oven. Dippen en smikkelen & smullen maar. Bestel hier een van de steeds wisselende Toppersboxen die gratis bij je thuis bezorgd wordt door hel Nederland, uitgezonderd de waddeneilanden.

After holiday dip of gewoon lekker doorgaan met genieten?

Er zijn mensen die last hebben van de “after holiday dip”. Deze after holiday dip gaat gepaard met slecht slapen, humeurigheid en zelfs lichamelijke klachten. Als je op internet rondkijkt zul je zelfs tips kunnen vinden hoe je deze (voor sommige mensen) zware periode op de eenvoudigst mogelijke manier kunt doorkomen. Er worden zelfs eendaagse cursussen hiervoor aangeboden (echt waar!).

Andere tips die je hierover kunt vinden zijn direct toepasbaar. Denk aan zoveel mogelijk buiten zijn, een mooi fotoboek of collage maken van je vakantiefoto’s en de gewoonten die je op je vakantie had (zoals de tijd nemen om een goed boek te lezen of een heerlijke wandeling maken) ook thuis voortzetten. In het laatste advies dat je op internet kunt vinden over hoe je het beste je vakantiegevoel zo lang mogelijk kunt vasthouden kunnen wij voorzien: geniet langer na van je vakantie door lokale lekkernijen ook thuis te maken of online te bestellen. 

Vakantiegevoel vasthouden met mediterraans gevuld brood

Het maakt eigenlijk niet uit wat je vakantiebestemming is geweest. Of je nu in Limburg, aan de Middellandse Zee kust bent geweest, je zult ongetwijfeld geïnspireerd zijn door lokale gerechten die je hebt geproefd. Veel mensen komen terug met culinaire ideeën met betrekking tot ingrediënten, of combinaties hiervan, waarvan ze zeker ook thuis willen blijven genieten. 

Dit zie je ook zeker terug in ons aanbod. Veel van onze ambachtelijke broden zijn immers ontstaan uit inspiratie die we in het buitenland hebben opgedaan (in combinatie met de vakmanschap van Martin natuurlijk). Diverse Luscious Loafs zullen je dan ook zeker aan je vakantiebestemming doen denken. Veel van onze ambachtelijke broden refereren direct naar die heerlijke bestemmingen in het buitenland. Zo zul je zeker je vakantiegevoel vasthouden met ons mediterraans gevulde brood. 

Hieronder een aantal voorbeelden van onze ambachtelijke mediterraans gevulde broden waarmee je zeker je vakantiegevoel zult kunnen vasthouden:

Leuk! Ik wil graag het brood thuisbezorgd krijgen! Klik hier

siebe-warmoeskerken-R3iAcQxylmE-unsplash
Scroll naar boven