Een volkoren brood met een fijne smaak, je blijft ervan eten!
Dit brood is gemaakt van een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten en verse rozemarijn. Denk bij noten aan macadamia-, pistache- en pecannoten, je proeft ze allemaal stuk voor stuk! We raden aan om dit brood grof in te snijden en warm te maken, zo barst hij lekker open in de oven! Smeer er een lekkere kruidenboter tussen en je hebt gegarandeerd een knaller van een brood op tafel.
Allergenen
Ingredienten
Tarwemeel, water, noten (cashew, walnoot, amandelen, pompoenpit, pistache), gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.
Bereidingswijze
Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.
Eet momenten
Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.
Wat drinken we erbij
Het notenbrood combineert lekker met een Pinot noir. Zeker als je er wat lekkere kazen bij serveert. Zoals van Domaine Fournier uit Frankrijk. Een sappige smaak met rood fruit en een licht kruidige afdronk
verkrijgbaar bij De winelist in Zoetermeer, een online website van een grotere importeur. Fantastische wijnen hebben ze daar en voor die importeur heb ik zelf een aantal jaar gewerkt.