Puur en rustig brood om je vingers bij af te likken
Het mozzarella spinazie brood is gemaakt met Italiaans witbrood deeg en hebben we gevuld met Mozzarella, geroosterde paprika en spinazie. Ben jij een echte lefgozer en zoek je een beetje extra pit? Strooi dan wat zwarte peper over dit hartige brood en creëer zo een heerlijk brood met verrassende twist.
Ingredienten
Tarwemeel, tarwebloem, water, mozzarella, geroosterde paprika, spinazie, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist, bakkerszout.
Bereidingswijze
Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.
Eet momenten
Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.
Wat drinken we erbij
Witte wijn, Grillo Marchese della Torre: Kruidige, lichte witte wijn met indrukken van mango, peer en gele appel uit Sicilië, Italië Rode wijn, Chianti Poderi Sangiovese: Kruidige, soepele rode wijn met tonen van rijpe rode kersen, aardbeien en laurier uit Toscane, Italië.