Brood om met beide handen aan te pakken
Het Courgette-Artisjok hartig brood bestaat uit zowel bruin- als witbrood deeg en is gevuld met een vulling van groene pesto. Daarbij is het brood afgewerkt met rode paprika, courgette en artisjok-harten. Dit hartige brood is extra lekker als het warm uit de oven komt, je moet het eigenlijk eten als een tompouce, gewoon, met de handen aanpakken en van genieten! Maak het Luscious Loaf extra lekker door er een goede scheut olijfolie en extra grof zeezout overheen te doen. Een echt zinnenprikkelend brood.
Ingredienten
Tarwemeel, tarwebloem, water, pesto (basilicum, kaas, pijnboompitten, noten, olijfolie), artisjok, geroosterde paprika, courgette, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.
Bereidingswijze
Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.
Eet momenten
Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.
Wat drinken we erbij
Witte wijn, Pecorino Terre di Chieti Kruidige droge witte wijn met indrukken van bloesem en wit fruit, zoals peer en gele meloen uit D’Abruzzo Italië.
Rode wijn, Montepulciano d’Abruzzo: Dit is een kruidige, niet te zware rode wijn met indrukken van rode kers, rode bes en bramen uit D’Abruzzo Italië.