Mangiamo, Antoinette Coops

De heerlijkste streekgerechten en anders lekkers uit de Italiaanse Veneto. Het leukste is dat Antoinette een Nederlands thuiskok die getrouwd is met een Italiaan.

De Venetiaanse keuken is zoveel meer dan polenta, tiramisù en Aperol Spritz en is heel anders dan de Siciliaanse of Toscaanse keuken. In dit boek deelt Antoinette de lekkerste streekgerechten uit de Noord-Italiaanse Veneto en laat ze je uitgebreid proeven van la dolce vita. Geniet van bijzondere gnocchi van de almboerderij, verrassend gevulde pasta, stoofpotjes van verbazingwekkende soorten vlees en ouderwetse peperkoekjes die je vlak voor de maaltijd eet. Elk recept wordt bovendien ingeleid met een verhaal om van te smullen en de inwoners van de streek komen uitgebreid aan het woord.

Antoinette Coops (1970) is een bevlogen thuiskok en kookschrijver. Ze is getrouwd met een Italiaan en emigreerde in 2001 naar Italië, het land met misschien wel de populairste keuken ter wereld. Vanuit Verona veroverde ze de Nederlandse culiwereld met haar smakelijke en veelzijdige blog Italiaans koken met Antoinette. Coops’ culinaire kennis en vaardigheden maken haar tot een ideale ambassadeur van de Italiaanse keuken.

Ben je van plan om een gezellige borrel te geven? Een heerlijke borrelplank samen te stellen? Ook dan zul enorm veel succes hebben als je onze Luscious Loafs op tafel zet. Door het exclusieve karakter van onze broden zet je eigenlijk altijd iets unieks op tafel!

Mabiamo hartigebroden website
Scroll naar boven