Gevarieerde borrelplank hapjes voor je quality time momenten

Bij iedere borrel hoort een heerlijke bite maar juist op dat gebied schieten veel mensen nog wel eens te kort. Wat er ontbreekt is creativiteit en dat terwijl wij Nederlanders zo’n creatief volkje zijn! Daarnaast is het goed om te weten dat je op een zeer eenvoudige manier kunt zorgen voor een heerlijke combinatie van gevarieerde borrelplank hapjes voor je quality time momenten. Je bent er slechts één klik van verwijderd zelfs….

Hapjes voor de borrelplank, ben jij creatief en vindingrijk?

Laten we eerlijk zijn. Het Nederlandse volk staat bekend om hun creativiteit en vindingrijkheid maar in de keuken blinken we hier net niet in uit. Laten we onze borrelplank als voorbeeld nemen. Iedere foodie vindt het immers heerlijk om te genieten van eten en drinken en een borrelplank met flink wat lekkere hapjes mag dan ook zeker niet ontbreken! Je ziet dan ook dat een goed gevulde borrelplank helemaal past bij de foodtrends van dit moment. Het probleem is echter dat we letterlijk de plank misslaan als we kijken naar onze keuzes met betrekking tot de hapjes voor op de borrelplank.

Of sla jij de (borrel) plank mis en kies jij ook nog voor soberheid en eenvoud? 

Als we kijken naar onze keuze voor de hapjes die we op de borrelplank serveren, zien we dat veel mensen graag de keuze maken voor de veilige optie, dus voor soberheid en eenvoud. Gemak en het ontbreken van culinaire creativiteit liggen ten grondslag aan deze keuze.

Toegegeven: het is enorm makkelijk om naar de supermarkt te rennen om te zorgen dat je kaas, worst, olijven, nootjes, toastjes en wat smeerseltjes in huis hebt voor op de borrelplank. 

Als je wat meer tijd hebt, kies je wellicht om toch de keuken in te gaan voor Bruschetta’s, een quiche, gehaktballetjes of een wrap. Dit zijn moedige pogingen maar de creativiteitsprijs wil je hier al lang niet meer mee.

Zo zorg je eenvoudig voor gevarieerde borrelplank hapjes voor je quality time momenten 

Je kunt op een zeer eenvoudige manier zorgen voor gevarieerde borrelplank hapjes voor je quality time momenten. Je bent er zelfs letterlijk slechts één klik hiervan verwijderd. Maak maar eens kennis met onze Luscious Loafs. Dit zijn unieke gevulde broden met zeer verrassende combinaties van ingrediënten. Deze broden zijn uitstekend geschikt als borrelplank hapjes want je zintuigen worden op de meest geraffineerde manier geprikkeld. 

Je kunt kiezen uit een dusdanig grote diversiteit aan Luscious Loafs dat de kans groot is dat je niet kunt kiezen. Ook hiervoor hebben we de perfecte oplossing voor je bedacht door onze Toppersbox aan te bieden. Je kiest hiermee voor de lekkerste Luscious Loafs van dit moment compleet met culinaire toevoegingen, je borrelplank is al helemaal klaar dus.. Uiteraard ontbreken ook de dippers niet in deze Toppersbox. Je begrijpt wel dat je door het bestellen van de Toppersbox op een eenvoudige manier kunt zorgen voor gevarieerde borrelplank hapjes voor je quality time momenten als je zelf niet zo creatief en vindingrijk bent of geen tijd hebt om dit te zijn.

Wil je regelmatig brood inspiraties ontvangen en leuke acties? schrijf je geheel vrijblijvend in via de website.

Borrelplank met hartige broden
Scroll naar boven