TestBrood
-
Brood met liefde
Liefde gaat immers door de maag!
De enige echte Ciabatta, speciaal gemaakt door Martin! Dit brood is heerlijk om warm krokant uit de oven te eten met een lekkere pesto chutney of met aioli. Een ideaal brood om in stukken te breken en lekker door een saus te halen, of om bijvoorbeeld een smaakvolle tosti van te maken.
-
Olijf-Mozzarella brood
Al het goede in één sappig brood
Een van de weinige broden die we met Turks witbrooddeeg hebben gemaakt. Het brood is gevuld met knoflookolijven, buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes. Het lekkere aan dit brood is wanneer je het uit de oven haalt en opensnijdt. De mozzarella druipt er uit, het is echt een brood om je vingers bij af te likken.
-
Eekhoorntjes brood
Onbekend maar oh, zó lekker
Bij velen is dit brood nog onbekend, maar we raden het absoluut aan! Het volkoren deeg is gevuld met eekhoorntjes brood, zongedroogde tomaatjes, knoflookolijven, pijnboompitten en cashewnoten. Het brood wordt vervolgens afgebakken met roggebloem en Gruyère. Het eekhoorntjes brood is ideaal te combineren met een lekkere pompoensoep.