Pruimen-Gorgonzola brood
Lekker met een goed glas Port
De basis van het pruimen-gorgonzola brood is volkoren deeg, gevuld met in port gemarineerde pruimen. Dit brood is in laagjes opgebouwd met daar tussen gorgonzola-dolce en spinazie. Dit zinnenprikkelende Luscious Loaf is lekker met een goede port of calvados en moet je echt met je handen eten om ultiem van te genieten. Geniet er van!
-
Eetmomenten
Heerlijk bij de lunch, als avondeten of bij een borrel.
-
Wat drinken we erbij?
Witte wijn, Pinot Grigio Marchese della Torre:
Elegante, sappige witte wijn met lichte citrus tonen en indrukken van gele meloen en peer uit Sicilië, Italië.
Rode wijn, Nero D'Avola Marchese della Torre:
Kruidige, volle rode wijn met indrukken van pruimen, kersen en rijpe rode bramen uit Apulia Italië.
-
Bereidingswijze
Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.
-
Ingredienten
Tarwemeel, tarwebloem, water, gorgonzola, spinazie, pruimen, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.