Chorizo brood

€ 6,95

Mediterraans temperament

Dit lekkere Chorizo brood is gebakken met witbrood deeg en een vulling van chorizo, pijnboompitten en cashewnoten. We hebben het brood belegd met Manchego kaas, rode en witte uien en rijke kruiden. De grove stukken brood met elk een unieke vulling zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een lekkere paprika mayonaise. Deze kun je ook in onze webshop erbij bestellen. Dippen maar!

  • Eetmomenten

    Heerlijk bij de lunch, het avondeten en bij een borrel.

  • Wat drinken we erbij?

    De heerlijke VandenBeld rosé, gemaakt door Michel en Erica van den Beld, onze nicht in Frankrijk. Net als wij oefenen zij hun vak uit met passie en gedrevenheid.

    Geniet er lekker van met de smaaksensaties van Martin

  • Bereidingswijze

    Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden.

  • Ingredienten

    Tarwemeel, tarwebloem, water, chorizoworst, cashewnoten, kaas, rode en witte ui, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.