Broden

Showing 1-12 of 16 results

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Chorizo brood
    Quick view
    Chorizo brood

    Mediterraans temperament

    Dit lekkere Chorizo brood is gebakken met witbrood deeg en een vulling van chorizo, pijnboompitten en cashewnoten. We hebben het brood belegd met Manchego kaas, rode en witte uien en rijke kruiden. De grove stukken brood met elk een unieke vulling zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een lekkere aioli. Dippen maar!

    Quick View

    Vergelijken

  2. Pesto-gorgonzola brood
    Quick view
    Pesto-gorgonzola brood

    Italiaans in de reinste zin van het woord

    Haal Italië voor even in huis met dit heerlijke pesto-gorgonzola brood. De basis wordt gelegd met Italiaans witbrooddeeg waarin verse groene pesto, gorgonzola-dolce, vleestomaten, kruiden en pijnboompitten worden meegebakken. Moeten we hier nog meer over vertellen? Buon Appetito!

    Quick View

    Vergelijken

  3. Courgette - Artisjok brood
    Quick view
    Courgette - Artisjok brood

    Brood om met beide handen aan te pakken

    Het Courgette-Artisjok brood bestaat uit zowel bruin- als witbrood deeg en is gevuld met een vulling van groene pesto. Daarbij is het brood afgewerkt met rode paprika, courgette en artisjok-harten. Dit brood is extra lekker als het warm uit de oven komt, je moet het eigenlijk eten als een tompouce, gewoon, met de handen aanpakken en van genieten! Maak het Luscious Loaf extra lekker door er een goede scheut olijfolie en extra grof zeezout overheen te doen. Een echt zinnenprikkelend brood.

    Quick View

    Vergelijken

  4. Gruyère Ui brood
    Quick view
    Gruyère Ui brood

    Zuid-Europese kazen in één brood

    Een lekker sappig kaas en ui brood met smaakvolle pijnboompitten. Het brood wordt voor het afbakken in de bakkerij bestrooid met de witte uien, Zwitserse Gruyère en Franse Comté kaas. Om de smaken extra uniek te maken kun je een lepel pesto over het brood smeren, dit mengt erg goed met de eigenschappen van dit brood. Een absolute aanrader!

    Quick View

    Vergelijken

  5. Tomaten - Ansjovis brood
    Quick view
    Tomaten - Ansjovis brood

    Smaakvol en rijk gevuld!

    Dit brood is uniek in opbouw en uniek omdat het ons allereerste brood is! We rollen bruin- en witbrood in elkaar en vullen het brood vervolgens met kaas-tomaat tapenade. Bovenop deze heerlijke combinatie hebben we tomaten, kappertjes, ansjovis en smaakvolle kruiden toegevoegd. Je zou dit Luscious Loaf kunnen combineren met een salade van tomaat, rode ui en ansjovis. Je zult door de unieke geur, smaak en het verleidelijke uiterlijk hoe dan ook een echte Luscious Loaf ervaring beleven!

    Quick View

    Vergelijken

  6. Kastanjechampignons-Gruyère
    Quick view
    Kastanjechampignons-Gruyère

    Gewoon heel erg lekker!

    Een volkoren brood met heerlijk smaakvolle Gruyère en Comté kaas. We hebben het brood afgebakken met kastanjechampignons, pijnboompitten, kruiden, knoflook en koriander. Dit brood is op zijn best als het lekker warm en crispy is. Strooi hier nog een beetje extra knoflook over, wat olijfolie en een klein beetje grof zeezout om de unieke Luscious Loaf ervaring te creëren. Het is hoe dan ook genieten geblazen met dit unieke brood!

    Quick View

    Vergelijken

  7. Brood gevuld met Geitenkaas
    Quick view
    Brood gevuld met Geitenkaas

    Hollandse bravoure in één brood

    Witbrood deeg, geraspte courgette, tijm en uitgebakken panchetta. Dit brood is in lagen opgevouwen waarbij we echte Hollandse geitenkaas hebben toegevoegd. Dit Luscious Loaf is niet alleen echt Hollands dankzij de kaas, het is ook rijk gevuld waardoor je een ware smaakexplosie ervaart bij het proeven! Maak je maaltijd extra lekker als het brood warm uit de oven komt en een crispy laagje heeft. Voor de echte waaghalzen onder ons is een mango-chutney een gedurfde toevoeging. Wie durft?

    Quick View

    Vergelijken

  8. Vijgen-Gorgonzola brood
    Quick view
    Vijgen-Gorgonzola brood

    Lekker met Gorgonzola Dolce!

    Het vijgen-gorgonzola brood bestaat uit volkoren deeg met stukjes vijgen en chutney. Tussen het deeg en de vijgen hebben we een van de tien beste kazen ter wereld geplaatst, de Gorgonzola Dolce. Dit brood kun je gebruiken als aanvulling op een kaasplankje! Je kunt het Luscious Loaf ook goed combineren met een lekker glas port of een extra chutney. Dip het brood en geniet van het goede leven!

    Quick View

    Vergelijken

  9. Noot-Serranoham brood
    Quick view
    Noot-Serranoham brood

    Smaakvol Serranoham met alleen de lekkerste noten

    Dit brood is gemaakt van een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten en verse rozemarijn. Denk bij noten aan macadamia-, pistache- en pecannoten, je proeft ze allemaal stuk voor stuk! We hebben het brood gedecoreerd met rucola tapenade en serranoham. We raden aan om dit brood grof in te snijden en warm te maken, zo barst hij lekker open in de oven! Smeer er een lekkere kruidenboter tussen en je hebt gegarandeerd een knaller van een brood op tafel!

    Quick View

    Vergelijken

  10. Brood met liefde
    Quick view
    Brood met liefde

    Liefde gaat immers door de maag!

    De enige echte Ciabatta, speciaal gemaakt door Martin! Dit brood is heerlijk om warm krokant uit de oven te eten met een lekkere pesto chutney of met aioli. Een ideaal brood om in stukken te breken en lekker door een saus te halen, of om bijvoorbeeld een smaakvolle tosti van te maken.

    Quick View

    Vergelijken

  11. Eekhoorntjes brood
    Quick view
    Eekhoorntjes brood

    Onbekend maar oh, zó lekker

    Bij velen is dit brood nog onbekend, maar we raden het absoluut aan! Het volkoren deeg is gevuld met eekhoorntjes brood, zongedroogde tomaatjes, knoflookolijven, pijnboompitten en cashewnoten. Het brood wordt vervolgens afgebakken met roggebloem en Gruyère. Het eekhoorntjes brood is ideaal te combineren met een lekkere pompoensoep.

    Quick View

    Vergelijken

  12. Olijf-Mozzarella brood
    Quick view
    Olijf-Mozzarella brood

    Al het goede in één sappig brood

    Een van de weinige broden die we met Turks witbrooddeeg hebben gemaakt. Het brood is gevuld met knoflookolijven, buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes. Het lekkere aan dit brood is wanneer je het uit de oven haalt en opensnijdt. De mozzarella druipt er uit, het is echt een brood om je vingers bij af te likken.

    Quick View

    Vergelijken

Showing 1-12 of 16 results

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren