Broden

Showing 1-12 of 19 results

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pulla
    Quick view
    Pulla


    Ons “Special Edition” Luscious Loaf Pulla brood.
    Af en toe te verkrijgen voor bijzondere maanden of omdat de bakker er gewoon zin in heeft.

    Een heerlijk briochedeeg gevuld met een mooi mengsel van boter, suiker en kaneel.

     Tip van de bakker, lekker dopen in:

    • Lobbige ongezoete slagroom met vers fruit
    • Biologische vanille yoghurt
    • Amaretto
    • Nutella
    • Salted caramel

    Lekker als ontbijt of bij de koffie. Eigenlijk gewoon wanneer jij
    er zin in hebt. Wist je dat ook kinderen dit een té gek brood vinden en hun vingers erbij op eten.

    Quick View

    Vergelijken

  2. Notenbrood
    Quick view
    Notenbrood

    Een vegetarisch volkoren brood met een fijne smaak, je blijft ervan eten!

    Dit brood is gemaakt van een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten en verse rozemarijn. Denk bij noten aan macadamia-, pistache- en pecannoten, je proeft ze allemaal stuk voor stuk! We raden aan om dit brood grof in te snijden en warm te maken, zo barst hij lekker open in de oven! Smeer er een lekkere kruidenboter tussen en je hebt gegarandeerd een knaller van een brood op tafel.

    Tip: bij bestelling van 5 broden betaal je géén verzendkosten.

    Quick View

    Vergelijken

  3. Mozzarella Spinazie brood
    Quick view
    Mozzarella Spinazie brood

    Puur en rustig brood om je vingers bij af te likken

    Het mozzarella spinazie brood is gemaakt met Italiaans witbrood deeg en hebben we gevuld met Mozzarella, geroosterde paprika en spinazie. Ben jij een echte lefgozer en zoek je een beetje extra pit? Strooi dan wat zwarte peper over dit brood en creëer zo een heerlijk brood met verrassende twist.

    Quick View

    Vergelijken

  4. Olijf-Mozzarella brood
    Quick view
    Olijf-Mozzarella brood

    Al het goede in één sappig brood

    Een van de weinige broden die we met Turks witbrooddeeg hebben gemaakt. Het brood is gevuld met knoflookolijven, buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes. Het lekkere aan dit brood is wanneer je het uit de oven haalt en opensnijdt. De mozzarella druipt er uit, het is echt een brood om je vingers bij af te likken.

    Quick View

    Vergelijken

  5. Eekhoorntjes brood
    Quick view
    Eekhoorntjes brood

    Onbekend maar oh, zó lekker

    Bij velen is dit brood nog onbekend, maar we raden het absoluut aan! Het volkoren deeg is gevuld met eekhoorntjes brood, zongedroogde tomaatjes, knoflookolijven, pijnboompitten en cashewnoten. Het brood wordt vervolgens afgebakken met roggebloem en Gruyère. Het eekhoorntjes brood is ideaal te combineren met een lekkere pompoensoep.

    Quick View

    Vergelijken

  6. Brood met liefde
    Quick view
    Brood met liefde

    Liefde gaat immers door de maag!

    De enige echte Ciabatta, speciaal gemaakt door Martin! Dit brood is heerlijk om warm krokant uit de oven te eten met een lekkere pesto chutney of met aioli. Een ideaal brood om in stukken te breken en lekker door een saus te halen, of om bijvoorbeeld een smaakvolle tosti van te maken.

    Quick View

    Vergelijken

  7. Noot-Serranoham brood
    Quick view
    Noot-Serranoham brood

    Smaakvol Serranoham met alleen de lekkerste noten

    Dit brood is gemaakt van een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten en verse rozemarijn. Denk bij noten aan macadamia-, pistache- en pecannoten, je proeft ze allemaal stuk voor stuk! We hebben het brood gedecoreerd met rucola tapenade en serranoham. We raden aan om dit brood grof in te snijden en warm te maken, zo barst hij lekker open in de oven! Smeer er een lekkere kruidenboter tussen en je hebt gegarandeerd een knaller van een brood op tafel!

    Quick View

    Vergelijken

  8. Pruimen-Gorgonzola brood
    Quick view
    Pruimen-Gorgonzola brood

    Lekker met een goed glas Port

    De basis van het pruimen-gorgonzola brood is volkoren deeg, gevuld met in port gemarineerde pruimen. Dit brood is in laagjes opgebouwd met daar tussen gorgonzola-dolce en spinazie. Dit zinnenprikkelende Luscious Loaf is lekker met een goede port of calvados en moet je echt met je handen eten om ultiem van te genieten. Geniet er van!

    Quick View

    Vergelijken

  9. Vijgen-Gorgonzola brood
    Quick view
    Vijgen-Gorgonzola brood

    Lekker met Gorgonzola Dolce!

    Het vijgen-gorgonzola brood bestaat uit volkoren deeg met stukjes vijgen en chutney. Tussen het deeg en de vijgen hebben we een van de tien beste kazen ter wereld geplaatst, de Gorgonzola Dolce. Dit brood kun je gebruiken als aanvulling op een kaasplankje! Je kunt het Luscious Loaf ook goed combineren met een lekker glas port of een extra chutney. Dip het brood en geniet van het goede leven!

    Quick View

    Vergelijken

  10. Geitenkaas Courget pancetta brood
    Quick view
    Geitenkaas Courget pancetta brood

    Hollandse bravoure in één brood

    Witbrood deeg, geraspte courgette, tijm en uitgebakken panchetta. Dit brood is in lagen opgevouwen waarbij we echte Hollandse geitenkaas hebben toegevoegd. Dit Luscious Loaf is niet alleen echt Hollands dankzij de kaas, het is ook rijk gevuld waardoor je een ware smaakexplosie ervaart bij het proeven! Maak je maaltijd extra lekker als het brood warm uit de oven komt en een crispy laagje heeft. Voor de echte waaghalzen onder ons is een mango-chutney een gedurfde toevoeging. Wie durft?

    Quick View

    Vergelijken

  11. Béarnaise mayonaise
    Quick view
    Béarnaise mayonaise

    Bearnaise saus is een saus die in de 19de eeuw 'per ongeluk' is ontstaan in één van de destijds meest prestigieuze restaurants van Parijs. Het is een rijke saus, gemaakt met raapolie (onze moderne twist) en eigeel. Hij ontleent zijn heerlijke smaak aan het zuurtje van de azijn en aan de dragon.

    Deze Béarnaise mayonaise wordt door Jean-Paul van Saveurs uit Limburg gemaakt, eerlijke producten en geen e-nummers. En dat proef je!


    Allergenen: ei, melk, mosterd, lactose
    Alle mayonaise zijn natuurproducten zonder E-nummers en zonder emulgatoren

    Quick View

    Vergelijken

  12. Kastanjechampignons-Gruyère
    Quick view
    Kastanjechampignons-Gruyère

    Gewoon heel erg lekker!

    Een volkoren brood met heerlijk smaakvolle Gruyère en Comté kaas. We hebben het brood afgebakken met kastanjechampignons, pijnboompitten, kruiden, knoflook en koriander. Dit brood is op zijn best als het lekker warm en crispy is. Strooi hier nog een beetje extra knoflook over, wat olijfolie en een klein beetje grof zeezout om de unieke Luscious Loaf ervaring te creëren. Het is hoe dan ook genieten geblazen met dit unieke brood!

    Quick View

    Vergelijken

Showing 1-12 of 19 results

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren