Broden

Showing 13-24 of 25 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Noot-Serranoham brood
    Quick view
    Noot-Serranoham brood

    Smaakvol Serranoham met alleen de lekkerste noten

    Dit brood is gemaakt van een molenaars volkoren deeg met een vulling van mooie noten en verse rozemarijn. Denk bij noten aan macadamia-, pistache- en pecannoten, je proeft ze allemaal stuk voor stuk! We hebben het brood gedecoreerd met rucola tapenade en serranoham. We raden aan om dit brood grof in te snijden en warm te maken, zo barst hij lekker open in de oven! Smeer er een lekkere kruidenboter tussen en je hebt gegarandeerd een knaller van een brood op tafel!

    Quick View

    Vergelijken

  2. Pruimen-Gorgonzola brood
    Quick view
    Pruimen-Gorgonzola brood

    Lekker met een goed glas Port

    De basis van het pruimen-gorgonzola brood is volkoren deeg, gevuld met in port gemarineerde pruimen. Dit brood is in laagjes opgebouwd met daar tussen gorgonzola-dolce en spinazie. Dit zinnenprikkelende Luscious Loaf is lekker met een goede port of calvados en moet je echt met je handen eten om ultiem van te genieten. Geniet er van!

    Quick View

    Vergelijken

  3. Vijgen-Gorgonzola brood
    Quick view
    Vijgen-Gorgonzola brood

    Lekker met Gorgonzola Dolce!

    Het vijgen-gorgonzola brood bestaat uit volkoren deeg met stukjes vijgen en chutney. Tussen het deeg en de vijgen hebben we een van de tien beste kazen ter wereld geplaatst, de Gorgonzola Dolce. Dit brood kun je gebruiken als aanvulling op een kaasplankje! Je kunt het Luscious Loaf ook goed combineren met een lekker glas port of een extra chutney. Dip het brood en geniet van het goede leven!

    Quick View

    Vergelijken

  4. Geitenkaas Courget pancetta brood
    Quick view
    Geitenkaas Courget pancetta brood

    Hollandse bravoure in één brood

    Witbrood deeg, geraspte courgette, tijm en uitgebakken panchetta. Dit brood is in lagen opgevouwen waarbij we echte Hollandse geitenkaas hebben toegevoegd. Dit Luscious Loaf is niet alleen echt Hollands dankzij de kaas, het is ook rijk gevuld waardoor je een ware smaakexplosie ervaart bij het proeven! Maak je maaltijd extra lekker als het brood warm uit de oven komt en een crispy laagje heeft. Voor de echte waaghalzen onder ons is een mango-chutney een gedurfde toevoeging. Wie durft?

    Quick View

    Vergelijken

  5. Béarnaise mayonaise
    Quick view
    Béarnaise mayonaise

    Bearnaise saus is een saus die in de 19de eeuw 'per ongeluk' is ontstaan in één van de destijds meest prestigieuze restaurants van Parijs. Het is een rijke saus, gemaakt met raapolie (onze moderne twist) en eigeel. Hij ontleent zijn heerlijke smaak aan het zuurtje van de azijn en aan de dragon.

    Deze Béarnaise mayonaise wordt door Jean-Paul van Saveurs uit Limburg gemaakt, eerlijke producten en geen e-nummers. En dat proef je!


    Allergenen: ei, melk, mosterd, lactose
    Alle mayonaise zijn natuurproducten zonder E-nummers en zonder emulgatoren

    Quick View

    Vergelijken

  6. Kastanjechampignons-Gruyère
    Quick view
    Kastanjechampignons-Gruyère

    Gewoon heel erg lekker!

    Een volkoren brood met heerlijk smaakvolle Gruyère en Comté kaas. We hebben het brood afgebakken met kastanjechampignons, pijnboompitten, kruiden, knoflook en koriander. Dit brood is op zijn best als het lekker warm en crispy is. Strooi hier nog een beetje extra knoflook over, wat olijfolie en een klein beetje grof zeezout om de unieke Luscious Loaf ervaring te creëren. Het is hoe dan ook genieten geblazen met dit unieke brood!

    Quick View

    Vergelijken

  7. Tomaten - Ansjovis brood
    Quick view
    Tomaten - Ansjovis brood

    Smaakvol en rijk gevuld!

    Dit brood is uniek in opbouw en uniek omdat het ons allereerste brood is! We rollen bruin- en witbrood in elkaar en vullen het brood vervolgens met kaas-tomaat tapenade. Bovenop deze heerlijke combinatie hebben we tomaten, kappertjes, ansjovis en smaakvolle kruiden toegevoegd. Je zou dit Luscious Loaf kunnen combineren met een salade van tomaat, rode ui en ansjovis. Je zult door de unieke geur, smaak en het verleidelijke uiterlijk hoe dan ook een echte Luscious Loaf ervaring beleven!

    Quick View

    Vergelijken

  8. Zwarte truffel mayonaise
    Quick view
    Zwarte truffel mayonaise

    De typische truffelsmaak maakt bijna alles lekker. Door de toevoeging van zomertruffel uit Italië haal je de authentieke Italiaanse smaken in je keuken. Deze Tuber Aestivum truffel wordt met de hand verzameld en gecontroleerd op kwaliteit. De toevoeging van een scheurtje Sherry maakt het af. Kortom, het proeven waard!

    Jean-Paul van Saveurs uit Limburg maakt deze overheerlijke mayonaise waar je gewoon even tijd voor moet maken om samen met ons brood te proeven. Heerlijk!


    Allergenen: gerstgluten, ei,vis,mosterd,zwaveldioxyde
    Alle mayonaise zijn natuurproducten zonder E-nummers en zonder emulgatoren

    Quick View

    Vergelijken

  9. Geroosterde paprika Mayonaise
    Quick view
    Geroosterde paprika Mayonaise

    Eén van de vele creatieve ideeën van Jean-Paul van Saveurs. Alleen Saveurs maakt deze mayonaise! Het is een milde, romige mayonaise met de friszoete smaak van geroosterde paprika's. Om er voor te zorgen dat hij Echt karakter krijgt worden de stukjes paprika er grof doorheen gemalen


    Allergenen; gerst, ei, vis, selderij, mosterd,zwaveldioxyde
    Alle mayonaise zijn natuurproducten zonder E-nummers en zonder emulgatoren

    Quick View

    Vergelijken

  10. Gruyère Ui brood
    Quick view
    Gruyère Ui brood

    Zuid-Europese kazen in één brood

    Een lekker sappig kaas en ui brood met smaakvolle pijnboompitten. Het brood wordt voor het afbakken in de bakkerij bestrooid met de witte uien, Zwitserse Gruyère en Franse Comté kaas. Om de smaken extra uniek te maken kun je een lepel pesto over het brood smeren, dit mengt erg goed met de eigenschappen van dit brood. Een absolute aanrader!

    Quick View

    Vergelijken

  11. Courgette - Artisjok brood
    Quick view
    Courgette - Artisjok brood

    Brood om met beide handen aan te pakken

    Het Courgette-Artisjok brood bestaat uit zowel bruin- als witbrood deeg en is gevuld met een vulling van groene pesto. Daarbij is het brood afgewerkt met rode paprika, courgette en artisjok-harten. Dit brood is extra lekker als het warm uit de oven komt, je moet het eigenlijk eten als een tompouce, gewoon, met de handen aanpakken en van genieten! Maak het Luscious Loaf extra lekker door er een goede scheut olijfolie en extra grof zeezout overheen te doen. Een echt zinnenprikkelend brood.

    Quick View

    Vergelijken

  12. Pesto-gorgonzola brood
    Quick view
    Pesto-gorgonzola brood

    Italiaans in de reinste zin van het woord

    Haal Italië voor even in huis met dit heerlijke pesto-gorgonzola brood. De basis wordt gelegd met Italiaans witbrooddeeg waarin verse groene pesto, gorgonzola-dolce, vleestomaten, kruiden en pijnboompitten worden meegebakken. Moeten we hier nog meer over vertellen? Buon Appetito!

    Quick View

    Vergelijken

Showing 13-24 of 25 results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren