Broden

Showing 13-16 of 16 results

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Gruyère Ui brood
  Quick view
  Gruyère Ui brood

  Zuid-Europese kazen in één brood

  Een lekker sappig kaas en ui brood met smaakvolle pijnboompitten. Het brood wordt voor het afbakken in de bakkerij bestrooid met de witte uien, Zwitserse Gruyère en Franse Comté kaas. Om de smaken extra uniek te maken kun je een lepel pesto over het brood smeren, dit mengt erg goed met de eigenschappen van dit brood. Een absolute aanrader!

  Quick View

  Vergelijken

 2. Courgette - Artisjok brood
  Quick view
  Courgette - Artisjok brood

  Brood om met beide handen aan te pakken

  Het Courgette-Artisjok brood bestaat uit zowel bruin- als witbrood deeg en is gevuld met een vulling van groene pesto. Daarbij is het brood afgewerkt met rode paprika, courgette en artisjok-harten. Dit brood is extra lekker als het warm uit de oven komt, je moet het eigenlijk eten als een tompouce, gewoon, met de handen aanpakken en van genieten! Maak het Luscious Loaf extra lekker door er een goede scheut olijfolie en extra grof zeezout overheen te doen. Een echt zinnenprikkelend brood.

  Quick View

  Vergelijken

 3. Pesto-gorgonzola brood
  Quick view
  Pesto-gorgonzola brood

  Italiaans in de reinste zin van het woord

  Haal Italië voor even in huis met dit heerlijke pesto-gorgonzola brood. De basis wordt gelegd met Italiaans witbrooddeeg waarin verse groene pesto, gorgonzola-dolce, vleestomaten, kruiden en pijnboompitten worden meegebakken. Moeten we hier nog meer over vertellen? Buon Appetito!

  Quick View

  Vergelijken

 4. Chorizo brood
  Quick view
  Chorizo brood

  Mediterraans temperament

  Dit lekkere Chorizo brood is gebakken met witbrood deeg en een vulling van chorizo, pijnboompitten en cashewnoten. We hebben het brood belegd met Manchego kaas, rode en witte uien en rijke kruiden. De grove stukken brood met elk een unieke vulling zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een lekkere aioli. Dippen maar!

  Quick View

  Vergelijken

Showing 13-16 of 16 results

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren